Lördag

Hej, ett snabbt inlägg från mig

Igår var jag och Katharina först på au pair festen, trevligt trevligt! Träffade en norsk tjej så vi pratade lite svensk/norska. Sedan drog vi hem till katharinas hus och förfestade lite, sedan ringde vi taxi och drog till vårt älskade rumbling house, vi hade det så otroligt roligt, imorse gick vi upp runt 12, vi sov hos mig och vi drog och käkade "brunch"! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag möta upp Katharina och vi ska ta tåget in till Manhattan och bara strosa omkring lite på gatorna och sedan käka lunch, ska ta en massa bilder förhoppningsvis och även visa lite bilder från igår.

Hoppas ni har det bra och saknar er sjukt mycket!

Pusss

soool

Nu sitter jag ute i solen, det steker :), Hoppas kunna bättra på brännan , har lite mer än en timme på mig innan jag börjar jobba igen. Så gött :), sitter ute med datan, lyssnar på musik och bara softar. sitter och tänker och bara myser. Den nya bring it on filmen kommer ut här på tisdag, så den ska jag försöka se! Verkar asbra! :), hehe,

Ska verkligen försöka bli bättre med kameran, bara det att det är pinsamt att ta upp kameran i New York eftersom man verkligen ser vilka som är turister och vilka som verkligen bor och lever här ;). Men ska försöka som sagt.

Imorgon är det dags för au pair möte igen. En sommarfest är det dags för, ska bli trevligt, tror vi kommer bli nästan 50 au pairer från New york. :)


sakanr er alla där hemma !

Pusss

Torsdag

Hej

Idag började jag jobba klockan 7.30, känner mig helt död just nu, men det sköna är att jag är ledig nu mellan 11-2, för att sedan jobba ett par timmar igen.
Städerskan var här för en stund sen, så allt är gjort, kan bara slappa:), jättehärligt.

Just de, måste berätta en rolig sak, i morse skulle jag öppna dörren., Då sa min värdmamma, nej, öppna inte dörren, det sitter en tvättbjörn utanför, och mycket riktigt, en tvättbjörn satt på en stolpe i våran trädgård. haha, jag satt och kollade i fönstret aslänge, tills jag kom på att jag kunde hämta min kamera, vad hände när jag kom tillbaka? Jo, den var borta, den hade typ suttit där i flera timmar, men försvinner när jag ska hämta kameran. Otur, den satt t.om. kvar när våra trädgårdsmästare kastade saker på den. Haha,

Har vi tvättbjörnar i Sverige? Har aldrig sett någon dock...


Dags att slappa och bara mysa ett par timmar nu ;)

Pusss

true blood

Hej

Läste precis att true blood kommer till sverige!

Verkligen en av de bästa serierna som finns just nu!, började tydligen idag på 1:an klockan 22.00
Så nästa onsdag, missa inte det, verkligen sjuuukt bra. Här i NY är vi snart färdiga med säsong två, men jag kom började se från första avsnittet av säsong två och jag älskar det!

Idag har varit en lugn dag, jag tog Kenzie till poolen där vi plaskade lite i vattnet. Började inte förräns klockan 1 idag, så gött med sovmorgon.

Nu ska jag slappa, ha de gött..

Pusss

Tisdag

Hej.

Nyss hemkommen från parken, där jag träffade Catharina och hennes 2 små barn, tvillingpojkar på 3 år. Hur gulliga som helst!. Jag och Kenzie, Catharina och pojkarna var i parken i drygt 2 timmar, det var väldigt varmt, men i skuggan kunde man faktiskt känna små vindpustar, vilket just nu känns helt underbart! :), hehe

Egentligen skulle jag sluta kl 17.30, men min värdmamma sa att jag kunde sluta kl 17 idag istället. gött det!. Nu sitter jag och väntar på Catharina, hon slutar klockan 17.45, när hon är färdig ska jag åka och hämta henne med bilen ( wooaah) sedan ska vi åka och handla lite, typ shampoo, balsam osv.

idag får vi besök av min värdmammas vänner från San francisco, dem ska stanna här ett par dagar, trevligt trevligt!
Ha det superduper, :) så hörs vi...

ska se om jag kan ta lite mer bilder och lägga in eftersom jag förstår att det är roligare att se bilder :)
 Jag & Catharina :)

Pussss

utgång, brunch m.m

Hej

Igår hade jag & Catharina hur kuul som helst, vi började hos mig och drack smirnoff ice, med jättegoda smaker. Vi gick sedan till en bar och satt och snackade, skrattade och hade allmänt trevligt. Sedan gick vi och testade en ny bar, helt okej kul, vi träffade några amerikaner och satt och snackade med dem. Sedan drog vi till The rumbling house , typ en klubb, där dansade vi, träffade massa nya människor och hade så kul. Vi drack drinkar och bara hade en underbar kväll!
Sedan när klockan började bli lite väl mycket tog vi en taxi hem till mig och somnade på bums.
Idag gick vi upp runt 11 tiden och gick och åt brunch, alltså frukost/lunch, jättesmarrigt. Vi pratade om gårdagens kväll och hur kul vi hade.. Helt underbart!

Här kommer lite bilder eftersom en bild säger mer än 1000 ord ;)

 smirnoff ice, dessa var gudomligt goda!

 Jag & Catharina ;). hahaha

haha, vi var så stolta över våra röda öl :P

 haha, varken jag eller catharina vet vem denna killen är, han bara kom när vi skulle ta ett kort? sooo wierd, kolla det neonlila bandet catharina har runt sitt huvud :P såhär kul hade vi :P


 haha, när han la armen runt henne tittade hon så konstigt på honom, sen gick vi därifrån, haha :P

 Min brunch, frukost / lunch alltså, muuuums!

Japps, detta var några bilder ialf. En sjuuuukt kul kväll.
Pussss


Hej

Godkväll :)

igår var jag med Cathrin, en tysk au pair so är hur go som helst!. Vi gick först och åt på restaurang, sen så gick vi till puben, jag var dock nykter eftersom jag jobbade idag, men ikväll :P, då jääklar . Hahaha. Får väl se vad som händer, men jag vill dra på mig klackarna igen opch dansa loss, igår kom det fram en passa personer och sa att mina skor är grymt läckra ;).



Så, får väl hoppa in i duschen nu och börja fixa mig lite..

Jag ska ta bilder om det blir partytime ikväll, så ni får se :)


Ha det bra allihop så hörs vi.

PusssPusss


New shoes!

 Love ! haha, ser kanske inte wow ut på denna bilden, men dem är sjukt snygga framifrån :). Klackarna är återigen höga,höga höga ;). Hehe

Idag har jag jobbat lång daag. Började ju redan 7.30 imorse, känner mig helt död. Som tur är börjar jag 9 imorgon, så då kan jag ju sova till 8.45 ;). Det är det goaste med detta jobbet, jag är bara hemma och passar Kenzie, så jag behölver inte sminka mig eller välja snygga kläder. Kan dra på mig ett par mjukisbyxor och t-shirt med håret i en knut. Underbart! :)

Jahopps, dags för mig att hoppa in i duschen. var ute och gick, men klarade bara ca 20 min, för fy F * N vad det är varmt ute. Jag brukar aldrig klaga, men denna blöta värmen börjar bli extremt jobbig.


ha det bra!

Puss


Bio

Japps, nyss hemkommen från bio, jag var på district 9, tror den hette nåt sånt :P haha, var rätt dålig, var där med min värdpappas syster och hennes 12 åriga son. Den handlade om aliens och konstiga varelser. ? Men en trevlig upplevelse, man kunde verkligen köpa alla sorters snacks, fanns t.om. ben&J glasstånd. Men filmen kan jag inte rekomendera :P.

Jag ska försöka ladda in lite bilder så det blir lite roligare att läsa. Men jag börjar klockan 7.30 imorgon, så just nu känner jag inte för att ladda massa bilder. Ska försöka göra det imorgon :). Annars händer inte mycket här, vi har som sagt besök från Irland av min värdpappas syster och hennes son. Så det är trevligt, vi grillar, pratar och diskuterar :P.

Jahopps, dags för mig att sova nu, blir lång dag imorgon och på fredag. =/, buhu...

Ha det super allihop så ska jag försöka att uppdatera imorgon med bilder :)


Puss

åska

Ojojoj vad det åskar och blixtrar. Helt sinnes, det lyser verkligen utomhus, mysigt :)

idag har varit en bra dag, jag har pratat med både farmor och Paulina, allt verkar flyta på därhemma, imorgon börjar min lillebror 1:an, kan inte fatta att han är så stor nu, 7 bast! ;). Haha, hoppas allt går bra för honom, på torsdag börjar min syster 1:an på gymnasiet. Jag önskar henne också lycka till och vet precis hur det känns att börja ny skola med nya människor, spännande och läskigt på samma gång! :)

Idag har det varit lika varmt som vanligt, det är "bara" ca 35 grader men det är så fruktansvärt hög luftfuktighet att det verkligen rinner svett när man bara går ut för att slänga soporna, helt sinnessjukt!. Hur är vädret hemma förresten? :)

Imorgon jobbar jag mellan 11.30-18.00, helt okej dag, jag får ju sooovmorgon :).

Jahopps, vet inte vad jag ska berätta mer, ? Vi har hela kylskåpet fullt med goda kakor och självklart går jag där och nallar hela tiden. Måste ta tag i min självdisciplin (?) och inte äta mer sånt. usch, vi har ju massa god frukt, men vad väljer man ? chokladkakor, muffins eller äpple banan ? ofc kakor! ;).  haha

Nehepp. Nu ska jag ta och lägga mig tror jag, godnatt allihop.

Pusss

Lokalsinne?

Okej, jag tror ärligt talat att jag föddes helt utan lokalsinne, jag skulle bara ta höger vänster höger till shoppingcentret och lyckades rätt bra dit. Men vägen tillbaka, HERREGUD, fick ringa 3 gånger till min värdmamma och jag åkte highway på fel håll. Usch, jag svettades och var livrädd. Folk kör som galningar och i bilen sitter lilla jag och följer efter bilar bara för att komma någonstans. Jag var seriöst livrädd!. Men tillslut hittade jag exit 1 som är min exit. Så sen följde jag bara den. Men det tog sin tid., Och jag fick också stanna på en bensinmack och fråga två stycken :P. hahaha, ni skulle sett mig, men ett + här, RADION. Dem spelar bara bra låtar hela tiden på r&b kanalen. Och på måndagar är det 24 timmar reklamfritt ;). haha..


Jag var som sagt och shoppade, hittade ett par högklackade skor. Och var även inne på victoria secret och köpte lite läppglans och eyeliner. Hittade min drömväska inne i Guess affären, men den kostade 1000 kr och jag känner att jag inte har råd just nu. Men den var verkligen fin och jag var nära att köpa den 2 gånger :P, haha.


annars inget nytt från mig, är fortfarande skakis efter mitt lilla äventyr! ;). Inte spec kul om man åker fel och hamnar på highway mot manhattan utan exits :P, då är man dödens. Hahaha


Nehepp, får väl visa bilder imorgon eller något. Nu sitter vi och äter kakor. Och ja, jag vet inte om jag kommer få plats i flygplansstolen om ett år. Lycka till rebecka!!


Ha det bra.


Pusss


Shopping

jahopp, klockan är snart halv 5 och jag ska göra mig iordning för att sedan ta en tur med bilen och köra lite, ska till ett köpcenter bara 10 min bort och se om jag kan hitta ett par klackskor och kanske en mjukisdress eller liknande, vi får helt enkelt se! ;). Haha,


Men jag kommer uppdateera kanske ikväll, kanske imorgon. Har också försökt ringa min farmor idag och igår och förra veckan. Hon fyller 70 år, så måste få tag på henne!

Men men , en snabb uppdatering, nu ska jag äta upp min macka med jordnötssmör och sedan bege mig till bensinmacken först för att tanka och sedan till SHOPPING SHOPPING SHOPPING...

Ha det bra

Pusss


Hej

Idag har jag ringt och pratat med lite folk därhemma, känns skönt, fick dock inte tag på min kära mor, så får ringa henne imorgon istället :)

idag har jag tränat fotboll igen, helt sluut! var typ över 30 grader varmt vid 6 ikväll. Så sjukt jobbigt.
Nu sitter jag och sminkar mig, vi ska åka och äta, jag och ett par kompisar, sedan sitta vid Hudson river och bara mysa!! :). Så, inget party denna helgen heller, I´m sooooo good!! ;).

jahopps, lite bilder kanske ? :)

 det mysiga cafeét (?) glömt stavningen ?, haha,

 Muuums, i bakgrunden ser ni också min älskade MOJITO med mangosmak ♥!

 hellu ;)

 hahaha ;). vet inte vad jag gör, drygar mig väl som vanligt!

 Jose :P, hahaa

 Så ni minns hur jag ser ut ;). hahaha, ne men roligare bilder kommer förhoppningsvis, håll ut!

ÅÅÅÅH

Grattis Tina till lilla Eveline. :), Jag är sååååå glad för din skull och önskar att jag vore hemma nu :)! Grattis ialf !!! Ååååååh tårar!.. GRATTIS

Dagen började med att jag och Kenzie följde med min värdmamma till hennes jobb. Medan hon jobbade gick jag och Kenzie och åt., Så underbart matställe hittade jag , Boo hette det., Jag tog en chicken, pesto panini. SJUKT GOD. Sedan åkte vi direkt  till New york, först satt vi i en gigantisk park mitt i NYC, det var helt sjukt hur stor den var & vad många häftiga saker det var! Önskar att jag var liten igen ;). haha. Vi satt där ett tag och en rolig sak är att det finns hur många ekorrar som helst och dem är i princip tama! dem sitter i folks knän & äter ur folks händer, haha
Sedan gick vi en sväng och tittade lite, och sedan gick vi och åt på ett underbart ställe, deet var spanskt. Mmmm, jag åt någon kyckling och potatismos, väldigt gott. Drack också en drink, Mojito med mangosmak!! Muums, sedan gick vi till ett cupcake ställe och beställde 6 olika cupcakes som vi testat nu ikväll. Jag testade dock bara en för jag är MÄTT! haha, men väldigt gott! Bilder kommer imorgon. :)


ha det bra allihopa.
Pusss

 

Shopping

Hejsan allihopa.

Dem senaste dagarna har jag shoppat en hel del, det finns så mycket fint till hösten. Dem har precis öppnat en ny H&M affär i närheten med en massa grymma kläder!. så idag tog vi en tripp till H&M och detta köpte jag ..

 En lite längre skjorta och ett vitt diadem med en liten rosett. Skjortan ser dock väldigt lång ut på denna bilden :P


 Rosa vanlig munktröja , perfekt att mysa i!

 En stickad grå kofta, jättemysig och sjukt snygg på ;)

 mina "nya" PUMA skor, nya jeansleggins och en vit längre tröja, ska börja visa er vad jag har på mig ;). kul grej,

Sen köpte jag också en svart lite mer "party" klänning som kommer bli sjukt snygg till high heels ;)

Nehepp. Dags att hoppa in i duschen. Imorgon blir det först att passa Kenzie, sedan ska vi äta på restaurang inne i New York, kameran följer med! :)

ha det bra

Pusss


Starbucks

Nyss hemkommen från starbucks, var där med Jose, Mike, Chatrine, Lydia och en finsk tjej som jag inte minns namnet på ;). Mycket trevligt, självklart åt vi också glass! :). Haha, hade verkligen jättetrevligt.

Imorgon börjar jag inte förrän 2 pm, ska bli så skönt att sova ut.. På fredag ska jag in till New york igen, så då ska ni få en massa goa bilder förhoppningsvis. Vi ska också äta middag, min värdmamma lovade mig att vi skulle vara hemma innan partydags ;). haha, men jag ska inte ut på fredag eftersom jag jobbar på lördag. Men vi har pratat om att gå ut på lördag. Jag är dock alltid nervös när vi går in på barerna eftersom det är 21 här. Men hittils har det gått bra, "peppar, peppar ta i trä" :P haha.

Imorgon blir det nog en ganska lugn dag, ska försöka gå upp vid 10-11 och om solen är framme försöka ligga en timme eller två, min färg är nu nästan helt borta :(. Hoppas på SOOL.... =)


Hoppas ni alla har det superduper, ska försöka ringa några imorgon innan jag börjar jobba, så vi hörs :)
Ha det bra och godnatt / godmorgon och till pappa - Ha det bra på jobbet nu efter din semester :). Snart åker du ju till spanien. SÅÅÅÅ avis!! :) hehe

Ha det bra!
Puss

Onsdag

Halleluja vad trött jag är!! jag började jobba klockan 07.30 i morse och det är det tidigaste jag börjat jobba sen jag kom hit. som tur är börjar jag inte jobba förrän 2 imorgon, så kan ju sova ut då. :). Just nu ligger kenzie och sovver. om 45 min kommer min värdmamma hem. Jag kommer fortfarande jobba 3 timmar till.slutar kl 17.30. Så denna dag är tung. Ikväll funderar jag på att köra runt lite med bilen så att jag lär mig området till 100 %.

Jag sitter också och klurar på min semester. Tydligen ska min  värdfamilj antagligen till irland under jul och julafton. Jag har ännu inte bestämt mig om jag ska hänga med. Dem ska stanna i två veckor. Jag funderar på att åka med ett par vänner till florida eller något i en vecka iaf. Såg att det är rätt billigt att flyga tur & retur till florida. endast 200 dollar just nu. Det är typ 1500 kr . Det anser jag vara billigt att komma till solen för under jul :p, Men jag ska fundera. Har som sagt fått en del nya vänner.Så vi får väl pratas samman och diskutera vart vi vill fira våran jul :)

Jag hoppas ni alla har det super och till er som börjar skolan , Lycka till :)!


 
I lördags...
Drive in på tacobell. Måste berätta något kul. haha, jag köpte volcano nachos. Jag var verkligen vrålhungrig,och när jag öppnar min "låda" med mat, blir jag överlycklig,för 3 dollar så fick jag hur mycket nachos, ost, gräddfil och sås som helst. Jag började äta som bara den, sen känner jag hur min tunga och mina läppar bränner sönder, det var därför dem kallades volcano tänkte jag sen :P. Så jag fick fortsätta vara hungrig. haha Drack typ 1 liter vatten och det fanns ingen toalett öppen kl halv 2 på natten. haha, men Jose från mexico slukade hela lådan med mat och han drack en slurk cola, han kände inte ens att det var starkt :P, så kan det gå, men kul var det och alla skrattade åt mig för jag var ju fortfarande as hungrig :P


aja ;)

Ha det bra, Pussss


tisdag

Hej

Idag har det varit lika varmt som igår,men jag hann med en liten shoppingrunda :P,visar vad jag köpte imorgon. Det har varit en lång dag, imorgon blir det en lika lång dag, jobbar 10 timmar, sen är det lugnt fram till söndag då jag  är ledig.

Tänkte faktiskt sova snart. klockan är iof bara 21.15 just nu, men börjar jobba kl 7.30 imorgon :P, tidigt tidigt..

Men jag ska försöka uppdatera imorgon :)


Puss


Hej

Jag skulle egentligen vara inne i New York nu, men det är alldeles för varmt. Luftfuktigheten är så sjukt hög att det knappt går att andas ute. Så här sitter jag inne, när solen skiner och steker på. Känner att jag verkligen vill ligga ute och sola just nu. Men eftersom Kenzie är så liten så är det inte så smart. Så det blir att sitta inne ialf tills klockan är runt 4 pm här. just nu är klockan 2.30 pm. Så ett tag kvar :P

Idag började jag klockan 1 och jobbar till klockan 6 , en perfekt dag enligt mig eftersom jag får sova ut ! :)

Vet inte vad jag ska skriva om just nu, detta kallas nog bloggtorka ;). Och inga bilder från NY blir det idag då :(, men funderar på att dra in till NYC i helgen med ett par vänner. Då ska ni isåfall få se bilder.:)


Ha det bra så skriver jag mer ikväll skulle jag tro :)

Puss&kraam <3


lördag kväll :)

okej, vill bara börja med att säga att min kropp värker efter fotbollen igår nåt så fruktansvärt! haha, vi hade som sagt jättekul...

Igår så åkte vi först till starbucks drack kaffe och tod sedan en glass på COLDSTONE, kom ihåg, om detta någonsin kommer till sverige så kommer jag bosätta mig nära det stället. Herregud vilken glass. Man pekade på allt man ville ha i sin glass :), jag tog chokladsås, kolasås, nötter, chokladpraliner och kakor i min glass ;). Sååååå smarrig

Sedan åkte vi till hudson river (där alla plan verkar krascha just nu :S) och vi hade med oss mat från tacobell, så vi satt och mös vid vattnet samtidigt som vi hade utsikt över mahattan
 Så underbart vackert, inte sant? Det varma vädret på kvällarna / nätterna gör det ännu mer mysigt att sitta och fika/äta och ha denna utsikten, WOW....

Så, vi satt här till runt 2 inatt, så det var en lugn kväll, men kul hade vi!!! :)


PussPuss


bilder och sånt

okej, det var hur kul som helst att spela fotboll. Vi var ett gäng på 7-8 pers som träffades vid fotbollsplanen, men jag ville spela rikitg match , så jag gick runt och frågade folk om dem ville vara med, så vi var nog 15-16 st till slut :), sjukt kul! Jag trodde seriöst att jag skulle spy ett tag, jag var ensam tjej och sprang som en idiot, det var också sjuuuuuk värme! ;) haha, men kul det hade vi minsann ;)

 Så här såg jag ut när jag spelade soccer ;)

 tryck på bilden för större bild ;). men bara en bild på grabbarna som vi spelade med :)

 Jose, hahaha han ser läskig ut på denna bilden :P, men så jäkla go kille, hur snäll som helst! Ser ni svettet ;)?


Och lite pix från yesterday..

 haha, hunden var galen ;) försökte bita Henry där smärtan för killar är som värst :P hahaaha


     
        Haha

Så och okej, jag ska bli bättre på att fota ;). Men känns så pinsamt att ta upp kameran hela tiden ;) 2 bilder fick ni från igår xD

 Outfit for tonight! Min älskade kjol från American eagle outfitters och ett slappt vitt linne, till detta ett par gladiatorsandaler :)

Okay, vet ännu inte planerna, tror vi börjar med en kaffe på starbucks, sedan får vi se om det blir någon bar ikväll eller bara chill. Om det blir bar drar jag hem och sätter på mig high heels och byter linne ;)

ha de nice ikväll allihopa, hörs imorgon :)

Puss





Soccer

Nu drar jag iväg och lirar lite fotboll med Jose, Mikel, Nesvet & ett par tjejer från sydamerika. :), kommer bli skojj, kameran följer med såklart !

igår var en sjukt kul kväll (again!) först mötte jag Hajnalka ( ungersk au pair) och sedan åkte vi till starbucks i bronxville, där vi träffade Julia från Ryssland. Vi satt och snackade i ´drygt 2,5 timme. sedan hoppade jag in i en taxi som tog mig till central avenue där jag mötte upp Magnus, den svenska au pairen. Vi åkte bil till ett gigantiskt hus och väl där så träffade jag 4 st till au pairer från tyskland. Vi sjöng singstar och drack goda cocktails. Allt kändes så väldigt amerikanskt, men kul hade vi! :)

Tog inte jättemycket bilder, men lägger upp dem efter att jag vart och spelat lite soccer. ååh, kan knappt vänta med att få kicka med en boll och dribbla ! yeaah.

vet inte än vad som händer efter att vi spelat fotboll, men det märker vi :)..

nehepp nu är klockan ungefär 4 pm, alltså 16.00 och det är dags att äta lite innan jag drar

ha en bra lördagskväll :)

PussPusss


Bio

Det blir bio med ett stort gäng! :) Bland annat en kille från sverige!! :) Äntligen får jag tala lite svenska här nere. Kan knappt vänta. =).
 Vi har inte bestämt film än, men först ska jag träffa Julia, en au pair som bor relativt nära mig. Vi ska gå och fika lite för att sedan möta upp resten av gänget. Kommer nog bli hur kul som helst! :)

 Kör på mittbena och endast mascara och lite blush/rouge.


 Kenzies rosa PUMA skor som jag är officiellt kär i :), så bedårande! hehe, ;).

Okej, så ikväll / imorgon kommer uppdateringen om min kväll, också en del bilder förhoppningsvis. Nehepp, dags att välja outfit :)

Ha en bra fredagskväll och till hela min släkt, ha en bra dag på Liseberg imorgon! :)

Pusspuss


Fredag

Hej

Jag har ingen aning om vad som händer ikväll. Jag jobbar just nu så frågan är om jag orkar ta tag i mitt liv och planera något ;) haha. Jag vill fortfarande gå på bio, så jag får väl se om jag kan dra ihop ett gäng och gå på bio ikväll. Annars funderar jag på att höra med några vänner om dem vill gå och äta på restaurang eller något. Känner ialf inte för att festa ikväll. + att jag jobbar ett par timmar imorgon. Så det är nog bäst att vila ut! :)

jag vet att jag sa att bilder kommer, men just nu så gör jag absolut ingenting förutom sitter hemma och slappar och passar bebisen. Så inga roliga bilder. Men när jag slutar idag och gjort mig iordning för kvällen så ska jag uppdatera igen för att berätta vad mina planer blir för ikväll.
Ska också ha med mig kameran vart jag än går ;). så håll ut allihop, så kommer förhoppningsvis bra bilder ikväll/natt ;)


Vad är era planer för kvällen ? BERÄTTA...

pussss

Äntligen!

Nu har min kamera anlänt, likaså godiset =), blev så lycklig, tack mamma & min familj! Nu ska jag börja fotografera på riktigt, kanske inte just nu ikväll men imorgon så :P, hoppas jag hittar något roligt att fotografera, vad tycker ni jag ska fota? :)

Idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att passa Kenzie , gå en promenad & ätit kinamat , vi beställde hem och vi fick också dem berömda lyckokakorna med lappar i ni vet ;). I min stod det " Good news from far away makes you happy ". Det måste ju betyda något? :P haha. Sedan har jag också ätit en massa godis, och som slutet på dagen glass med kolasås. Japp, detta får bli min fettisdag, imorgon blir det långpromenad och frukt igen ;).

Ååh, kan inte vänta tills jag får visa er bilder från min vardag :)


ha det jättebra och godnatt!

Pussss

Hett

Jesus vad varmt det är idag, puuh! Jag som tänkte ta en promenad med kenzie förbi carvels glass, men det är alldeles för varmt och klibbigt. Vi kör med AC:n för fullt och alla fönster och persienner måste vara stängda. Jag tror det är närmare 40 grader idag.

Men är sååå sugen på glass med jordnötssmör/choklad & kakmix ;). haha, lätt min favorit från carvels. har också börjat gilla Ben & J mer här nere. Kanske för att det är billigare här :). Idag så mår kenzie bättre, hon äter, skrattar och leker för fullt. Imorgon ska vi nog åka och bada. Jobbar bara 4 timmar imorgon så jag ska definitivt satsa på min solbränna om det är lika varmt som idag :). Hehe, måste också börja titta på lite höstkläder och jeans. Har nämligen inte några höst/vinterkläder med mig förutom 2 par jeans och ett fåtal tjocktröjor ;)..


Jahopp, Kenzie har nu sovit i 30 minuter! :) Happy time. haha,

ha det bra , så uppdaterar jag en gång till ikväll skulle jag tro :).
Ps. Mamma, jag ringer när paketet kommit, har fortfarande inte dykt upp än, ha en bra dag/kväll allihopa!

Puss&kram <3

brun, svarthårig, blåögd?

folk här nere kommenterar hela tiden hur brun jag är ? Dem säger också : åh, jag trodde att alla i sverige hade blont hår och blåa ögon, är du blond egentligen?

Klart alla i sverige inte ser ut så! haha, får alltid svara på frågor att många i sverige är blonda men långt ifrån alla, får också förklara att vi i sverige också solar och kan få färg ;)
Denna bild är från igår och visst, lite färg har jag minsann.. :), brände mig dock rejält i lördags så snart kommer nog fjällandet :P

 lagom brun, eller pressa lite till? ;)

 Jag precis när jag färgat mitt hår svart , så alltså ca 3 veckor sedan :), vad tycks hiss eller diss?

 Hiss eller diss?, ( bortse från att jag ser knäpp ut ;)

 Jag och min bror , saknar honom!

 jenny, Jag & Louise <3

 Linnea :) SAKNAR <3

 Paulina :) SAKNAR <3

 Syster <3 Saknar

Saknar så himla många fler ! som min familj, släkt, och alla andra vänner, bara för att jag inte visar kort, så saknar jag er! <3



Oj, vad jag uppdaterar :P, 3 gånger idag, jeeey mee =)

Pusss

TWIZZLERS

Mitt favorit godis här nere - TWIZZLERS

Finns i massa olika smaker, gillar dock bäst jordgubb, vinbär och lakrits. :)



I´m in love!

God kväll

klockan är 18.00 eller 6 P.M och jag har precis lagat tacos  ;).  smaskigt :D

Åh, jag tycker så synd om Kenzie, hon håller på att få tänder, stackarn! Hon har gråtit och gråtit hela dagen, som tur är stannade min värdmamma hemma idag, så jag har fått hjälp och just nu är vi dödens trötta. Jag har  också hållt  på med tvätten på samma gång. Puuh! Nu har sweetie äntligen somnat och jag har slutat för dagen .
Åh, New York igår, hittade ett smultronställe vid parken! ShoeMania!!!! skor, skor, skor. haha, jag gick där inne med Kenzie, men det är sjukt svårt med barnvagn, så det blev mest tittande. Sedan hittade jag Dwn eller något? minns inte namnet, men där var det charles by charles davis, steve madden, gucci och mycket mer till riktigt bra priset, hittade ett par högklackade skor från steve madden, men Kenzi hade precis ätit och när jag böjde mig ner, spydde hon på min tröja, hennes tröja och på golvet , så det var bara att gå och byta kläder på henne och efter det så var det dags att åka hem.

Men jag vet vart det ligger, på samma gata ligger också forever 21 ;). så det får bli att gå tillbaka dit snart igen .
annars har inte mycket hänt idag, väntar fortfarande på min kamera och svenskt godis! :)

Men nu ska jag äta min smaskiga tacos =)

ha det super & godnatt.
Pusss

New york

Hej.

idag har jag ringt och pratat med Åke, Johanna & Paulina. Känns så himla skönt att få prata lite svenska och att få höra vad som egentligen händer hemma i Sverige. Jag saknar alla väldigt mycket, det ska ni veta. Men samtidigt känner jag för varje dag som går hur stark jag blir, hur självständig jag blir, hur vuxen jag blir och hur jag blir bättre och bättre på engelskan.

Idag har varit en slappar dag, lixsom igår. igår var jag med två au pairer, en från Tyskland och en från Mexiko. Vi åt glass ( Ben&J) sjukt gott. Vi satt och slappade i parken och bara snackade om Amerika och om våra hemländer. Det var trevligt. I fredags var jag ute, hade en trevlig kväll tillsammans med ett par kompisar som jag träffat här nere!

Jag väntar fortfarande på min kamera som min snälla och goa mamma skickade ner för 1,5 vecka sen. Jag vill ju ta en massa kort!!
Imorgon ska vi in till New York, jag ska se om jag kan hitta en mysdress och jeans. jag hoppas hoppas hoppas att jag får kameran och GODISET denna veckan!

Saknar POTATIS ( inte ätit potatis sedan jag kom hit = 1 månad! ) haha

Aja, jag vet att min blogg suger eftersom bilderna suger. Men jag lovar, det kommer! :), här är iallafall ett urval av bilder som jag tagit under denna månaden.
Enjoy...

 Jag och josefine, svensk au pair , tjejen jag åkte med från Gtbg. Go Tjej! :)

 skolan vi var på, vet ej om jag visat bilden innan ;)

 The fashion district, sjukt häftig, ett helt område med bara fashion, LOVE!

 Manhattan! :)

 Mina älskade rosa skor! :), nyinköpta till ett bra pris :D

 Erin har ormar! Jag dog, haha, hon sa att hon hade det, men jag trodde självklart att hon skojjade, Men här är beviset, jag frågade också om det var en ofarlig och inte giftig orm , då skrattade hon och sa - Rebekah ( så säger dem mitt namn här, irriterande i know!) detta är en anakonda, den är inte giftig, den kramar ihjäl dig ;) Haha, men hennes är tydligen rätt små....

Aja, detta var ialf en del bilder, när min kamera ploppar ner i brevlådan så lovar jag att bilderna kommer rulla in här på löpande band , så håll ögonen öppna :)


Puss& kram, sov gott !
<3



Sommar & sol!

Hej

Idag har jag legat och pressat hela dagen lång hos min värdmammas väninna, hon hade en jättestor pool. Det har varit lite över 30 grader här idag och inte ett enda moln. Min värdmamma säger att jag nu är så brun att jag ser lila ut ;) hahaha. rätt kul. 

Allt är jättebra, kan bara säga att jag älskar New York! <3.

Annars vet jag inte vad som händer, om det är fint väder imorgon åker vi och solar och badar imorgon igen. Jag är ledig både idag och imorgon så det är skönt. På måndag ska jag nog in till manhattan en sväng om det blir som planerat.

Ha det bra allihop och förlåt för dålig uppdatering!

Saknar er alla! <3
Puss&kram