Balen & mycket mer..

God kväll .

Jag bara måste berätta om balen, åh så kul jag hade! Ni måste se bilder, fy sjutton alltså, grymt kul

Kvällen började med lite shots vid 5 tiden, jag var skitnervös så dem gick ner rätt lätt, haha.. sedan så gick vi in i balsalen där vi fick drinkar och så var det lite mingel, hej kom och hjälp tänkte jag, kände ju inte en enda där inne, men det gick bra, sedan så var det dags för middag, förrätt : ceasar sallad och bröd, middag: kyckling (som förövrigt var himmelsk god), potatismos och grönsaker, och till dessert cheesecake och choklad, vi drack till detta jättegott vitt vin. Sedan så skulle vi ställa oss upp och skåla för United states xD, jag dog av garv hahahaha, det var så kul, en man sa for united states och då sa alla i kör, UNITED STATES, sedan sa dem typ massa som jag inte kom ihåg för jag försökte att inte garva. Sen så var det typ en bön av något slag där dem såklart pratade om hur bra amerika är och blaha blaha,

Ialf efter balen drog vi in till manhattan med ett gäng, sjukt kul, vi drog till en klubb 49 groove, mycket mycket bra med helt rätt musik, rnb och alla hit låtar just nu, GRYMT bra! :)
Ja , en helt fantastisk natt helt enkelt! :)

Nu ska jag klä på mig lite kläder, kom precis ut från duschen efter att ha vart på gymmet ett tag. Ha de bra, ni vet att jag lever och allt är bra, skickar ett grattis till brorsan som fyllde år igår, GRATTIS..
Puss på er alla<3

Uppdatering

Hallå allihop!


Här på andra sidan jorden är livet mycket bra just nu. Jag jobbar & sliter, tränar och har kul! :).. jag har börjat tänka mer och mer på att stanna ännu ett år. Jag har kontaktat culturalcare för mer info och det lutar mer och mer åt att det blir ännu ett härligt år i UsA :D dock någon annanstans än i New york, även om jag älskar storstaden känner jag att jag sett det mesta som jag vill se, träffat nya människor, men jag vill gå vidare, utvecklas och resa! Därför ska jag be om att få byta till en stad som inte ligger på östkusten!..

Annars, vad händer, jag ska på bal på lördag, blivit bjuden på bal av en kille som jag känt ett bra tag. Han är nog mer en kompis men man vet ju aldrig :P, haha.. Jag har köpt klänningen ialf och tro det eller ej men det blir en svart klänning, ska leta skor och så också, balen är dock på lördag så¨har jättelite tid!! Men ska bli superduper kul:)

Dock är jag osäker på håret, just nu har jag typ mellanbrunt hår, måste färga det och jag vet inte om jag ska färga det svart eller ljusare? får panik! Har två dar på mig ju. hahah, alltid ute i sista minuten!

Men nu ska jag softa lite i soffan med ett glas vatten och en banan? mums! haha *not* Men fan, ska man ha en tajt klänning kan man ju inte flöta dagarna innan :P tss,

Ta hand om er och uppdatera mig om vad som händer!
Pusss

Snöstorm!

JAhopp, amerika är helt lamslaget av en snöstorm, det bara vräker ner och bilar sitter fast och skolorna är stängda. Imorgon ska det fortsätta och mig gör det inget för jag sitter inne ;). haha.. Det ända jobbiga är att jag inte kan ta mig till gymmet idag, men jag tog saken i egna händer och gick ut och skottade snö, det var ruskigt jobbigt och jag skottade hela infarten till bilarna, är en jättestor yta . Känner mig stolt, för det var riktigt jobbigt och jag var helt slut i armarna och magen/ryggen..Jag skottade också runt hela huset. Men nu ska jag snart börja jobba ialf..

Får väl se vad som händer i veckan, helgen, jag tror vi kanske ska in till nyc imorgon igen, hoppas de inte snöar så mycket isf!.

Hur är vädret i sverige?
Pusss

tisdag

Hejsan

Hoppas ni mår bra där hemma, själv så är jag så jäkla trött hela tiden och sitter och funderar på om jag lider av symptom x, eller ah, den nya sjukdomen som dem skriver om på aftonbladet, symptomen är "trötthet och omättligt sockerbegär" Haha, stämmer rätt bra in på mig just nu.

Jahopps, i lördags var jag ute, i söndags träffade jag Elin och självkart åt vi godis godis och mer godis, vi åt och pannkakor som hon gjorde, och fy bubblan vad goda dem var, det gjorde hon riktigt bra! :)
Nu ligger jag i sängen och tittar runt lite på internet, funderar på framtiden och om jag ska stanna ytterligare ett år eller om jag ska komma hem, jag kan verkligen inte bestämma mig och jag funderar på om man kanske ska testa ngt nytt typ Kalifornien eller nåt? jaja, får verkligen ta mig en funderare, kan inte heller förstå att jag blir 20 snart? Kommer ihåg när jag stolt berättade för Louise, " Nu är det bara 288 dagar kvar till jag blir 18, nu är det bara 223 dagar kvar osv.. ;).. haha

Men nu ska jag fortsätta jobba, Kenzie har sovit i snart 2 timmar tror jag, riktigt skönt med ett break :)

Saknar er! <3
pussss

Lördag

Hej,

Ikväll smäller det! MELODIFESTIVALEN 2010!

Jag har självklart redan lyssnat in mig på låtarna och det som är så gött är att jag kan kolla på det snart här istället för att sitta hemma ikv liksom, jättebra! Bara för att jag är på andra sidan jorden så stoppar det mig inte från att följa mitt favoritprogram, årets höjdpunkt :)! haha

Måste dock säga att det var en hel del dåliga bidrag, dock har man ju bara lyssnat igenom dem och varken sett framträdandet eller lyssnat igenom den flera gånger, men men, får väl lyssna igenom dem igen och igen :)
Ni får uppdatera på melodifronten sen hur de framträdde och vilken som var bäst ifall att jag inte kan se det live! :)

Ikväll blir det nog utgång skulle jag tro, inte säkert än, men det pekar åt det hållet ialf..

Ta hand om er!
Pusss

Hej

Ja så mycket var det för mitt löfte om att uppdatera oftare, men det är så tråkigt, får typ skrriva flera inlägg bara för att datorn hänger sig när jag försöker ladda upp bilder, och hur kul är en blogg utan bilder? Vet inte riktigt vad som är knas med datan, har ju fixat den nu ju :P?

Ialf så var det utgång i lördags, på en nattklubb i midtown manhattan, elevate hette den, ska inte säga att den var spec bra, men vi satt vid V.I.P avdelningen så vi fick ialf fria drinkar :), haha.. Lite drama var det också, men överlag så var det en bra kväll..
Igår var jag först med Ramona och bara slappade, sov nämligen där efter att vi vart ute, sedan träffade vi även Elin och Katharina, me efter en fika på dunkin så gick jag och Elin hem, lyssna på musik och bara softade, väntade på bilen som aldrig kom hem så därför blev det en lam kväll, men jag skjutsade ialf hem henne och sedan stupade jag i säng på en sekund!

Jag ska ta tag i data problemet snarast! :)
ta hand om er<3
pusss