hej

Redan 31 mars idag! Imorgon är det april och det känns helt sjukt, vart tog hela hösten & vintern vägen? Jaja, vad har hänt nu det senaste? Inte mycket, jag har vart inne på manhattan lite och det blev lite shopping & jag har också ÄNTLIGEN signat upp för college kurs. Haha, det tog mig ju bara 9 månader att göra, haha.. Jag skja ialf till Silver bay över en helg och sedan få läxor att göra, jag ska göra en till i maj-juni sedan är jag klar..

har inte spec mkt att säga, i helgen är det påsk, blir förmodligen manhattan och sedan får vi se vad som händer. Jag har också bokat flyget hem, eller jag har valt tre olika datum och cultural care (min organisation) väljer  ett datum men det blir i mitten på juli ialf. Så nu är det 3,5 månader kvar till jag sätter fötterna på svensk mark efter12,5 månader i usa, då ska jag käka potatismos & ungsbakad falukorv & saltlakrits ;) hahhaa..

Idag jobbar jag en lång dag, igår jobbade jag också lång dag, men tog mig i kragen och var ute och sprang även fast det regnade! Hallllå?? Hur bra är inte det då? kände mig mycket stolt över mig själv :)

I helgen har jag på ryktes vägar hört att det ska bli över 20 grader och strålande sol, hoppas hoppas hoppas! :)

Ta nu hand om er . Pussss

Friday

Hellu

Här är allt bra, var redan en vecka sedan jag uppdaterade :O, aja, sedan dess så har jag hunnit med att shoppa, utgång, manhattan 2 ggr, tränat & träffat vänner. Jag försöker och bförsöker spara mina pengar men dem växer ju för sjuttsingen inte!! Hhaha, jag har ju drygt 4 månader kvar här i New York, kan fortfarande inte förstå att jag varit här snart 9 månader, så långt från sverige, familj & vänner. Det känns inte som om jag vart här så länge, skulle säga drygt 4-5 månader kanske ? :P

Så i helgen får vi se vad som händer, kanske blir det en klubb in the city imorgon kväll och kanske central park på söndag. Vi får se helt enkelt, ska ialf försöka hålla i mina pengar fr.o.m nu :P..

hoppas ni har det bra och att våren kommer till er snart också :D
Pussss

Friday

Hellu

Här är allt bra, var redan en vecka sedan jag uppdaterade :O, aja, sedan dess så har jag hunnit med att shoppa, utgång, manhattan 2 ggr, tränat & träffat vänner. Jag försöker och bförsöker spara mina pengar men dem växer ju för sjuttsingen inte!! Hhaha, jag har ju drygt 4 månader kvar här i New York, kan fortfarande inte förstå att jag varit här snart 9 månader, så långt från sverige, familj & vänner. Det känns inte som om jag vart här så länge, skulle säga drygt 4-5 månader kanske ? :P

Så i helgen får vi se vad som händer, kanske blir det en klubb in the city imorgon kväll och kanske central park på söndag. Vi får se helt enkelt, ska ialf försöka hålla i mina pengar fr.o.m nu :P..

hoppas ni har det bra och att våren kommer till er snart också :D
Pussss

SOOL

Hej Hej

Först - Grattis syrran på 17 års dagen, hoppas du haft en kanondag :D

så, vad har hänt denna veckan? Jo jag har jobbat och tiden går så snabbt när det är så varmt, sitter i parken och bara njuter!! Vad kul att jag fått fräknar i mitten på mars xD hahaha. Man blir ju inte brun & röd lika fort som på sommaren men lite färg blire allt... )Idag var dock kenzie småsur hela dagen, hon håller på att få fler tänder och hon vill inte göra något utan protesterar hela tiden, mindre kul!!

Igår var ialf jag, Kenzie och min värmamma på manhattan, vi gjorde lite ärenden till Kenzie's födelsedagsfest på söndag (fyllde 1 år igår!) Så det blev ny outfit, mat och sedan godis från Dylan's candy bar. Fy fan vad häftigt , allt där inne är av godis, trapporna, borden, det finns 3 våningar med bara godis och det är det konstigaste och häftigaste godiset blandat med gamla favoriter. Det fanns tex kakor med motiv på , typ kalle anka, det var i en förpackning tillsammns med färgpennor, man kunde alltså måla sin egna kaka innan man äter upp den ;) det var massa skumma saker, men väldigt kul :D:D..

Ikväll blire lugnt, jobbar imorgon, träffar nog kat senare....


Pusss&kraam

St patrick's day

Hello

Allt är bra, idag var det så varmt att jag satt i t-shirt i parken och fick solbränna, det var nog närmare 20 grader, på lördag ska det bli 22 grader eller varmare och strålande solsken :D!. Så jäkla gött. Idag var det ialf st patrick's day och här där jag bor är det typ 95 % irländare så det var enormt, alla bar något grönt och t.om ölflaskorna var gröna, jag & Katharina gick fkt ut efter att vi slutat jobbat, det var grymt mkt folk, jag drack bara en öl (KALORIER , KALORIER). Men det var kul att se ialf.

Imorgon äre manhattan som gäller, vi ska köpa saker till kenzie's födelsedagsparty på söndag, det kommer bli gigantiskt! Det kommer väl typ mellan 30-40 personer och vi ska ha allt möjligt, typ pinjata (vet att det stavas med ett spec N, men hittar inte knappen ;) ), sätta svansen på åsnan osv. Hahah, vi ska shoppa imorgon typ godis på candyland och sen shoppa ny outfit för kenzie, ska bli kul... Vädret ska bli strålande så antar att jag och Kenzie kommer tillbringa dagen i en park i NYC, finns ju oändligt många... Gud vad härligt, sen är det snart helg igen, tiden bara rinner iväg.!

Just de, har hittat mina drömskor, skämtar inte, ett par svarta kilklack, så underbart läckra, men försöker spara pengar, dels så jag har lite att leva på när jag kommer hem och dels för att jag & kat vill göra en kryssning till bahamas! ;)..

Nehepp, dags att sova, ha det bra därhemma!
PUSSS

söndag

Nu ligger ni alla där hemma i Sverige och sover, vad gosigt! Själv kom jag hem för en stund sedan efter att ha skjutsat hem Elin till Scarsdale.
 
Nu kommer sammanfattning av helgen

Friday:

I fredags fyllde min värdmamma år, hade jättesvårt att klura ut vad jag skulle ge henne i födelsedagspresent, men efter många om och men tänkte jag att det finaste är att ge något jag själv har gjort. Så jag gjorde en kalender till henne med bilder på Kenzie. Haha, såg typ ut som en femåring hade gjort den, men tanken räknas, inte sant? Vi åt god mat och tårta också såklart ;)

Saturday:

I lördags så vaknade jag sent, var ledig. Hörde av mig till Elin som var med Jessica,mimmi & Amanda på marshalls, så jag åkte dit och var där ett tag sedan åkte vi och käkade middag på ett diner, myysmys!. Jessica & mimmi skulle ut i city, men det började blåsa och regna mer och mer så jag Elin & Amanda åkte hem till mig med godis chips och gottis och bara halvsov i min säng och lyssnade på musik, sedan drog vi en liten lätt förfest här och drog sedan till en bar. Väldigt kul kväll! :)

Sunday:

Jahopps, idag så har man lyssnat sönder sig på melodifestivallåtarna, jag ÄLSKAR Pernilla wahlgrens och Annas låtar, mycket mycket bra, gillar också alcazar starkt.! Vi käkade mer mat, mer godis och snacks, så nu mår jag så illa att jag bara vill spy, denna helgen har varit KALORIER på KALORIER på KALORIER! Men imorgon blir det gymmet, jobbar bara 8-11 imorgon så sen blire gymmet en timme eller två, nu jääklar äre beachen 2010 som gäller, eller ialf arlanda flygplats 2010 ;) tsss.

Det var min snabba sammanfattning av min helg. Ibland saknar jag Sverige och er så det gör ONT! Men nu äre bara typ 4 månader kvar innan jag kommer hem. Jag LÄNGTAR EFTER FALUKORV, GE MIG ! hahaa

Dags att sova, just de, har vart sån jäkla storm här, poliser, brankår är överallt, träd ligger överallt och hus har rasat, det åskade också inatt och 5 personer har tydligen dött av stormen, EN JÄKLA STORM med andra ord!

pusss& kraam <3

Onsdag

Hejsan!

Det vackra vårvädret håller i sig och det har varit så himla varmt! :).. Gud vad lycklig man känner sig när solen tittar fram. Har tillbringat denna veckan i parken med Kenzie, vi har vart i olika parker runt omkring häör och också på manhattan. Vi har varit ute i timmar och jag tar med mat och lite snacks till Kenzie och kaffe till mig. Detta är, mina vänner, LIVET! ;).. Hahaha

Imorgon börjar jag jobba 10.30, så ska unna mig en sovmorgon och en vilodag från gymmet tror jag . Sedan är det fredag och efter det är det helg :). Har dock inga planer än, men vi får se vad som händer. Nu ska jag nog ta och krypa ner. Just de, i söndags var jag ju i connecticut, jag och Katharina drog till Ika och hans pojkvän, dem bor i ett megastort, fint hus där helt själva :), har privat strand och värsta trädgården, där kommer vi nog tillbringa en hel del tid i vår/sommar :). Mycket mycket trevligt..!

Nehepp, sängen kallar. Ta hand om er! <3
pusss 

Hej

Idag skiner solen ute och jag är glad. Känns som att våren kanske är här ändå.. I vanliga fall så har NY en rikitig kall vinter med massor av snö februari-mars. Men jag ser ett ljus i slutet av tunneln. haha, måste säga att det ändå varit en bra vinter. Det har varit 2 riktiga snöstormar, men efter endast ett par dar är snön borta. Jag hoppas, hoppas och hoppas att våren är här för att stanna. Jag skulle säga att det fortfarande är rätt kallt ute, kanske runt 10 grader. Vilket i Sverige är rätt varmt :P, haha..

Jag har bestämt mig för att inte stanna i Usa. Jag vet, jag velar hit och dit. Men har ändå kommit fram till att au pair i Usa kanske räcker i 1 år, vill skaffa mig mer erfarenheter och resa mer, så därför kommer jag komma hem :), ibland sitter jag och tänker hur det kommer se ut när jag kommer hem, hur alla kommer se ut och vad jag ska göra. Haha, jag vet ialf att jag ska äta falukorv! Fy faaan vad gott med falukorv & potatismos, vet att jag tjatat om detta i typ 6 av mina snart 9 månader här. Kan ni fatta? Jag har varit borta från Sverige, Europa, på andra sidan jorden i snart 9 månader? Är det inte helt galet? Jag kan  inte fatta det .. Haha..

Jaja, vet inte helgens planer, vi kollar runt lite,..

annars händer inte mycket mer, jag lever iaf ;)

Pusss&kraam<3

Hej

Vet inte om jag borde ha en blogg, fan inte okej att uppdatera mindre än en gång i veckan??!

Jaja, vad har hänt? Inte mkt, I helgen tog jag det bara lugnt, kollade filmen 2012 med Katharina i fredags, sedan sov hon här och i lördags jobbade jag rätt länge, så träffade Katharina på kvällen för pizza och godis :P, sedan i söndags tränade jag och sedan gick vi och åt på restaurang, tänkte först beställa in en sallad, men i slutändan blev det ändå den älskade hamburgaren och fries :P, fan i havet!, jaja, sedan igår så började jag jobba klockan 2 , så jag mötte upp Elin och hennes svenska vänner här i Yonkers, för lite shopping, var egentligen meningen att vi skulle fika, men blev lite shopping ialf och sedan gick vi till Carvels (glass), jag var så duktig och är så sjukt stolt över mig själv, för där gick dem 3 st med varsin glass i handen och jag bestämde mig för att inte köpa någon! duktigt av mig!..
Idag så jobbade jag en lång dag, sedan åkte jag till gymmet och svettades lite, känns mycket bra just nu :).

Vet inte planerna för helgen än, folket vill ut , kanske blire groove igen, en favorit i repris? Sån jäkla kul kväll hade jag där! :)..

Jaja, ett väldigt hastigt och rörigt inlägg, men sitter så jäkla obekvämt och är för lat för att flytta mig så detta får ni nöja er med kära vänner!

Ta nu hand om er och har också hört att ni har en meter snö i Sverige, hahahah, fy tusan vad häftigt, man kan ju typ bygga tunnlar under snön ju ? :P

Ne, nu har båda skinkorna somnat xD haha, ta hand om er allihop, godnatt <3

Pusss