torsdag

hej

jag pratar i telefon med Katharina som klantigt nog missade stoppet vid tågstationen och är nu på grand central i manhattan. Så jäkla kul, hon är helt förstörd..Haha, stackarn, hon som ska upp och jobba 7.20 imorgon bitti.

Imorgon börjar jag jobba klockan 9. På kvällen ska vi in till manhattan och äta på restaurang och möta upp en av Kats vänner från tyskland. Hon ska bo hos kat denna helgen. Vi ska nog bara käka och sedan ladda inför lördag då det är halloween! :), yeeeey. idag skärde (skar! i know, låter dock bättre med skärde) jag ut min första pumpa, det tog sin tid men den blev mycket finare är min värdmammas :P, tahaha. ååh längtar så till lördag. Är ledig hela helgen också!, ska gå trick or treat med kenzie och min värdmamma på lördag en stund dock, vill ha goodis! ;). Kenzie kommer vara en liten nyckelpiga och har en hel dräkt med fötter, mössa och kropp. ;) sweet!

Hoppas ni alla mår bra där hemma, saknar er nåt enormt!
Pusss<3

God kväll

hoppas alla mår bra. Här på andra sidan jorden är det toppen! Jag gillar New york mer och mer för varje dag. Jag funderar på om jag ska stanna ett år extra eller inte, vissa dagar vill jag stanna och andra dagar vill jag bara komma hem och träffa alla igen. Jag vet att om jag åker hem så kommer jag träffa alla och sedan vad? jag kommer förmodligen längta tillbaka. Men jag måste ta en funderare, just nu lutar det åt att jag åker hem. Men har fortfarande 8 månader kvar innan jag behöver fatta något beslut ;) haha..

Vad händer annars? Några nyheter från sverige? btw, hur bra är inte de svenska hollywoodfruarna? :P ÄLSKAR det programmet. haha..

Hoppas veckan går fort för på lördag är det halloween och först ska jag gå trick or treat med min värdmamma och Kenzie, sedan blir det manhattan för att se parad, sedan får jag se vad som händer! :)

Måste säga lycka till till Jonna som drar till Oslo för att jobba imorgon! Ha de underbart och lev livet.

Ska väl sova nu, upp jobba imorgon klockan 9.
Pussspusss <3

Hellu

God eftermiddag/kväll får man väl säga :). Jag är trötttt! Jag och Katharina gick ut igår, det var dock rätt lugnt, brukar vara lugnt på fredagar eftersom många jobbar lördagar här. Dock inte nice att gå ut efter att man jobbat 9-6, men jag ska jobba ikväll så tänkte att vi kunde gå ut och ha en relativt lugn kväll ;). Ikväll jobbar jag 4-11 , min värdmamma och värdpappa undrade om jag kunde passa Kenzie för att dem vill gå på date. Haha, lugna puckar.. Men Kat kommer över så det blir nog film och kanske lite gottis framföär teven och förhoppningsvis somnar lillan utan att gallskrika efter mamma :P, lite nervös fkt .

Ahopp. Vad mer ska jag berätta? En vecka kvar tills det smäller " HALLOWEEN" är så sjukt taggad på att se vad som egentligen är en riktigt amerikansk halloween :D.

SAkNar Er!
Pusssss


The proposal

Världens bästa film, fy tusan vad jag skrattade filmen igenom, hahahahah, skrattade så jag grät. Verkligen en sjukt bra film med Sandra Bullock, vet inte om man kan hyra den än i sverige, men om ni går in på ch131.com så kan ni titta på alla filmer och serier gratis utan att ladda ner något. UNDERBAR film ialf, HAHAHA, kan inte sluta garva, såg en bra film igår också HANGOVER, också sjukt rolig, men the proposal slår den ;) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


TROR JAG DÖR, NI KOMMER FÖRSTÅ NÄR NI SE DEN, HAHA

mer bilder

Time for Halloween soon! ;) ett av många hus med massa pynt ;)
  Katharina :)

 Jag väldigt glad av någon anledning? haha ;)

 kostymer till Halloween, det fanns hundratals och hundra tals! titta bara på siffrorna :P GALET.

 Jag i mitt nya guldblonda hår ;) bjuder på bilden ! (PERUK) hahha


förhoppningsvis bilder!

 Min tatuering, var dock precis efter att jag gjort den, den är ljusare nu :)


 Yankees stadium!

 KALORIBOMB.. Haha, när Kat och jag var i chinatown. Denna glassen, MUMS, det var glass, nötter, banan, kolasås, caramelsås, grädde haha ;) MMmmm!


torsdag

Hejsan! Godmorgon får jag väl säga här, klockan har precis passerat 10. Jag tänkte ta mig en promenix snart med Misty, våran hund. Jag börjar inte jobba förrens klockan 3 idag så jag har gott om tid att bara slappa.. Tänkte städa mitt rum idag egentligen, men jag var så effektiv att jag gjorde det igår kväll halv 12 ;). Veet inte vad jag fick för ryck , hahaha

Ska se om jag intte kan gå ner med datan idag till reperatören så att min data kan bli normal igen. Har troligen ett virus..!
Annars vet jag inte vad jag som händer eller vad jag ska skriva. Märkte igår när jag städade mitt rum att jag shoppat en HEL del sedan jag kom hit ;).  Har drygt 10 par skor? i fyra månader har jag varit här och har redan 10 par skor? GALET. haha..

Vill bara säga att jag saknar er därhemma så sjuuuuuuukt mycket! Ibland vill jag bara åka hem, kanske i ett par dagar och sedan tillbaka igen, men det går ju tyvärr inte , hehe..

Ta hand om er<3
puss

God morgon

eller snart god förmiddag. ;).

Hoppas ni alla mår toppen!, själv började jag jobba klockan 9 idag och nu sover Kenzie så jag kan pusta ut lite , igår var en tuff dag. Kenzie var trött men ville inte sova och hennes tänder gör ont. Så hon var ledsen i över en timma KONSTANT.. till slut mådde hon bättre, men jag trodde jag skulle svimma. Hahaha.. Idag är hon lika glad som vanligt och världens sötaste unge! <3
Hon ska vara en nyckelpiga på Halloween, hihi, hur sött är inte det då? hon har dräkt med hatt och skor till. Verkligen sjukt sött..

Vad händer annars här i Amerika? Vi försöker boka resa över jul el. nyår, men eftersom katharinas plånbok, med bankomatkort, cash, id-kort osv. blev stulet så kan vi inte boka än. Jag och Katharina vill till Miami i florida, men Julia som också ska med vill till Bahamas. Jag säger verkligen inte nej till Bahamas men miami är nog mer party och coolt. I Februari btw så ska jag och min värdfamilj till disney world i Florida! HÄFTIGT..

Nehepp, nu ska jag titta lite på tv och slappa, förhoppningsvis sover hon en timme till ialf ;)

Puss&kraaam <3


New york

Ännu en dag tillbringad på manhattan. Är man kär eller är man kär? Finns miljoner och åter miljoner olika saker att titta på. Måste bara säga att jag idag träffade 5 svenskar! :O, OTROLIGT med andra ord. Har inte träffat en enda svensk sedan jag kom och nu har jag träffat 5 stycken. Först var det tre män som gick framför mig och jag tyckte att de pratade svenska så jag frågade " pratar ni svenska"? självklart! svarade en av männen, så jag och mackenzie gick och pratade med dem i kanske 20-25 minuter och det var sjukt att prata sitt språk igen. 4 månader sedan! 

idag var vi på Target, ett köpcenter och handlade massa saker till Halloween. Vi köpte kilovis (!) med godis :) , sedan en massa dekorationer som vi ska ha utanför huset. Lyktor, pumpor, spindelnät och lite annat krimskrams, de har också en massa från förra året =)..

Nog om detta.. Dagen har varit underbar och vi var inne på manhattan från 10-4 sedan Target så jag är tröööttt..



det suger fan utan bilder!-- Ska se om jag kan gå till en datareperatör ner på gatan för såhär kan vi ju inte ha det!

Puss&kraaaam <3 

hej

dålig update, i know!

bara så tråkigt att inte kunna ladda upp några bilder? Måste se om jag kan lämna in min dator på reperation(stavning?).

Igår tog jag bilen ( vågar inte gå längre) till Katharina och vi köpte pizza och choklad och mös hemma i soffan :). Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Vi funderar på att gå ut och dansa. Jag vet dock inte vart. Känner mig trött och jobbar fortfarande. ´klockan är 14.20 här just nu..
det har varit flera som blivit rånade i området btw, i förrgår var det en till tjej. Katharina är dock den enda som såg rånarnas ansikten eftersom hon bråkade med dem. Hon minns också en av dem mer noga eftersom hon tyckte han var het ;). Galen tjej ! hahaha

Imorgon ska vi ta en tur med bilen till shopping igen. Jag handlade en hel del i torsdags bl.a en jacka på esprit och lite varma tröjor som kommer värma galet bra ! dock har jag morotspurée på min nya fina rosa flis eftersom jag matade Kenzie innan och hon har lärt sig att man kan blåsa ut maten igen och att det då låter roligt och maten hamnar överallt ;)! haha.. Men men , imorgon ska jag nog leta efter halloweenkostym. Kat och jag har ingen aning om vad vi ska vara. Om ni har några ideer får ni gärna skriva dem! För här är ju halloween skitstort och överallt ser man hus som är sjukt läskiga.

Jag har funderat på om jag ska vara sverige. Dvs. ha allt i gult och blått och måla svenska flaggan på kinderna och skriva sweden på tröjan :P, men det är rätt lamt ..höhö..

KOM MED NÅGOT BRAA!! :)

Ta hand om er <3
Pussss

Fan

försöker lägga in bilder hela tiden! har en hel hög med bilder som jag vill att ni ska se, funkar det? NEEEEJ. Fan

Aja, får väl försöka 3 miljoner gånger till.. Iaf idag har jag jobbat lång dag! från 8am-6pm, är helt jäkla död- Efter det kände jag att jag var tvungen att åka till Katharina för att prata och trösta henne. hon mår bättre idag , hon har dock en del skrapsår på armen eftersom dem dumma ungen försökte slåss när det var två stora killar som bara ville ha hennes väska, hon är som tur är välbehållen! Man ska aldrig , aldrig aldrig fightas med någon som försöker råna en, speciellt inte här. Jag vet nu vart jag kan gå och vart jag inte kan gå. Om jag t.ex följer vägen nedanför mitt hus ca 300-400 meter är jag i bronx, och där har det varit dödsskjutningar. Så NEJ, dit går jag inte, även att gå över till den dåliga sidan av Yonkers över bron är man illa ute... Usch, känner mig verkligen otrygg just nu.

Nog om det tråkiga. Imorgon blir det woodberry common(tror det stavas så) Alltså shopping! Jag åker med min värdmamma , Kenzie och värdpappa, jag kommer bara jobba ett par timmar imorgon pga dagens långa arbetspass.

annars rullar väl som sagt allt på, som alltid ;). Börjar se mig själv som en new york brud nu ;). Skämt åsido, men det är omöjligt att inte förälska sig i en av världens största stad. "staden som aldrig sover" " The big apple" Ja, NY är helt enkelt amazing!<3

Puss&kram, saknar er alla!!!

 

Jobbar

Just nu jobbar jag, ville bara att ni skulle veta att Katharina blev rånad igår! helt jävla sjukt, vi satt och åt på en restaurang och vid klockan halv 10 igårkväll skulle vi gå hem, vi skiljdes åt och efter bara 10 min ringer en gråtandes Katharina till mig, dem tog hennes väska och hon hade kamera, pengar, nycklar, id kort och bankomatkort, dem har också tagit ut pengar denna morgon. Här kan man ju fetglömma att försäkringsbolagen betalar ut några pengar. !

Hon är ialf väldigt rädd och det hade jag också varit om två stora män hoppat fram och hotat mig! HEREGUD att det finns sådana människor!

aja, annars rullar det på. Vi får väl se vad som händer i helgen nu när Kat inte har några pengar, kort aah ingenting! Men men, ha det bra..

Pussss


ååååh

Vad jobbigt, försökt lägga in en massa bilder i flera dagar nu, men det funkar inte, blir så suuur!

Vet inte vad jag ska ta mig till, vill bara slänga datorn i väggen och hoppa ut genom fönstret, haha. Ne så arg är jag (ännu) inte. ;)..

Allt flyter på bra, igår var jag och Kat på tivolit dem satt upp 3 minuters gångväg från mig, hur gött är inte det då? :P, så vi gick och strosade lite där igårkväll, nu ska jag möta upp henne om 30 min för att köpa pizza och kanske lite alkohol, vi funderar på att dra ut ikväll, ( va ju fkt hemma förra helgen) ;). Men vi får se, ska ju på det där jäkla apple-picking imorgon klockan 11, så man vill ju inte plocka äpplen och pumpor bakis ;). Men men, måste försöka fixa så att bildrna kan komma in!!!

Ha det bra och ta hand om er. <3 pusss

OMG

okej, dö inte nu mamma & pappa, men jag har gjort min första tatuering! Japp, det blev en blomma på sidan av foten. Det låter inte jättesnyggt, men ni måste se den! Fy fan vad ont det gjorde dock, jag och Katharina har nu likadana tatueringar som är sjukt fina! <3, det är en blomma med lite krimskrams..

Jahopp, var som sagt sjuk denna helgen, så ingen utgång, istället kollade vi på film ( tvingade Kat att se Hannah montana) hahah, vi köpte pizza och glass. mysigt det också!
Så imorgon blir det jobb igen och klockan 9 åker vi in till Manhattan som vanligt, älskar att gå på gatorna och spana efter kändisar, även om jag alltid har otur!

Min fot gör ont som tusan :P, haha.. Kan inte fatta att jag har en tatuering nu! ;). Tsss.

annars inget nytt på denna fronten. Måste nog börja motionera lite mer :P, haha. Man äter ju alltid så jäkla god mat att man inte vill sluta. HAhA ;)

aja, dags att sova, saknar er! <3
puss&kraam

Ps. Mamma & pappa, döda mig inteeeee

Sjuuuk

Omg, Jag är så sjuuk, kan knappt andas...

Ne okej, riktigt så illa är det kanske inte, men med massa medicin i kroppen och efter att ha ätit en apelsin, ett äpple, vindruvor och några jordgubbar så är jag fortfarande jättesjuk, mår pyton.

Jag har varit ledig idag, eller ah, sjukskriven kanske man kan säga ;) åkt på en riktig influensa. Men förhoppningsvis kryar jag på mig till helgen. Ska äta medicin och bara vila mig.!

Hoppas ni alla har det bra. Saknar er så mycket och har precis pratat med min kusin, moster och en vän. Känns bättre och bättre för var dag som går och jag vet inte längre om jag verkligen har hemlängtan ? Nehepp, dags att sova lite igen, så jag kan bli frisk någongång!

Ha det bra
Pusss<3


Hej

Usch, jag är sjuk! Fan

Kände iförrgår att jag hade ont när jag svalde, kände vad som var på gång, men fortsatte i samma tempo, tryckte i mig frukt och vitaminer, hjälpte det? Nej!.

Sitter nu här med världens hosta och snorig som bara den ( I know, not nice ;) höhö,

ikväll var det au pair möte igen, trevligt att träffa alla andra au pairer och bara snacka, nästa möte ska vi ha apple-picking. dety vill säga att vi ska plocka äpplen tillsammans med våra värdföräldrar och de andra au pairerna, kan dock inte se det roliga i det hela? Och varför i hela friden plocka äpplen? kunde vi inte plockat vindruvor eller jordgubbar som är godare istället? hehe.. Men men, snart snorar jag väl ner hela tangentbordet.!
Annars ingenting nytt, allt flyter på , jag jobbar, jobbar och jobbar, sedan lite fest och shopping också då såklart ;)

Vet inte vad ni vill veta.

en vanlig dag för mig kan jag inte beskriva eftersom jag har olika scheman varje dag, vissa dagar börjar jag sent, andra dagar tidigt. Men jag tvättar Kenzies kläder någon gång i veckan, dammsuger hennes rum, plockar undan leksakerna efter att dagen är slut och diskar. Känns som om jag diskar hela dagarna, måste diska hennes flaskor, rengöra hennes leksaker och jaga hunden som leker med hennes leksaker ;). hehe. annars gör jag inte så mycket mer. Lagar mat åt mig själv ( eller ah, är för lat för att stå och laga mat så äter två skivor(säger vi skivor? ) med bröd och ost :P haha,

Det var nog allt jag ville säga för idag, är som sagt sjuk, så tänk på mig och tyck synd om mig, vem vet, kanske har jag fått svininfluensan ;). Ne, men be för att jag inte hostar sönder inatt. Haha.

Godnatt från ett lite kyligare New york! <3
puss

Hej

Usch, jag är sjuk! Fan

Kände iförrgår att jag hade ont när jag svalde, kände vad som var på gång, men fortsatte i samma tempo, tryckte i mig frukt och vitaminer, hjälpte det? Nej!.

Sitter nu här med världens hosta och snorig som bara den ( I know, not nice ;) höhö,

ikväll var det au pair möte igen, trevligt att träffa alla andra au pairer och bara snacka, nästa möte ska vi ha apple-picking. dety vill säga att vi ska plocka äpplen tillsammans med våra värdföräldrar och de andra au pairerna, kan dock inte se det roliga i det hela? Och varför i hela friden plocka äpplen? kunde vi inte plockat vindruvor eller jordgubbar som är godare istället? hehe.. Men men, snart snorar jag väl ner hela tangentbordet.!
Annars ingenting nytt, allt flyter på , jag jobbar, jobbar och jobbar, sedan lite fest och shopping också då såklart ;)

Vet inte vad ni vill veta.

en vanlig dag för mig kan jag inte beskriva eftersom jag har olika scheman varje dag, vissa dagar börjar jag sent, andra dagar tidigt. Men jag tvättar Kenzies kläder någon gång i veckan, dammsuger hennes rum, plockar undan leksakerna efter att dagen är slut och diskar. Känns som om jag diskar hela dagarna, måste diska hennes flaskor, rengöra hennes leksaker och jaga hunden som leker med hennes leksaker ;). hehe. annars gör jag inte så mycket mer. Lagar mat åt mig själv ( eller ah, är för lat för att stå och laga mat så äter två skivor(säger vi skivor? ) med bröd och ost :P haha,

Det var nog allt jag ville säga för idag, är som sagt sjuk, så tänk på mig och tyck synd om mig, vem vet, kanske har jag fått svininfluensan ;). Ne, men be för att jag inte hostar sönder inatt. Haha.

Godnatt från ett lite kyligare New york! <3
puss