Varme!

Det ar en san frunktansvard varme har! Tror det ar narmare 30 grader och jatte klibbigt!
just nu har vi lunch, klockan ar 12 har just nu och vi ska snart borja lektionerna igen. Ar trott och seg. Haha, maste beratta en rolig sak, till frukost fick vi typ bara massa socker, typ fargade flingor i rosa, rott,blatt och gront. Nar vi at lunch fick vi kakor, hamburgare med ris och nagon gryta och typ lask. Borjar redan trottna pa maten har nere! Jag fick tag pa lite sallad, men frukten var sjalvklart inlagd i socker! Nehepp, nu ska jag till baka pa lektionen.

men jag uppdaterar nog ikvall. ha de bra!



pussss pa alla i sverige! \3

HEJ SVERIGE!

Nu är jag äntligen hemma efter en hård dag med en massa timmar på flyget, jag åkte kl 07.00 hemifrån i morse och jag landade i New york ungefär halv 2 svensk tid, just nu är klockan bara 23.54 här, men svensk tid 06.00, så jag lär vara trött imorgon bitti, har vart uppe ett dygn just nu och usch när jag ska upp för att gå till lektion, det är så fruktansvärt varmt här också, klibbigt och ca 30 grader, fast bättre än regn ;).

När vi kom ner var alla jättetrötta och hungriga, då tog vår ledare fram chips, kakor, godis och feta pizzor där fettet bara droppade, uuuuh! Men men , jag ska försdöka ta så mycket kort som möjligt och lägga upp på facebook och bloggen. Det som också är gött att det finns trådlöst här, så kan gå in rätt ofta dessa dagar och uppdatera, FATTA ATT JAG ÄR I THE BIG APPLE, och måste bara säga att jag tror jag har sett flera tusen taxibilar bara på vägen från flygplatsen till skolan, så ingen överdrift i filmer där inte ;)

AH, en annan rolig sak var att alla killar som hjälpte oss med bagaget hade vita t-shirtar på sig där det stod, I love swedish girls, och när vi fyra svenska tjejer  som hållt ihop sedan Göteborg hoppade ur bilen så sprang dem i princip fram och frågade om vi var svenskar, sedan bar dem mina resväskor överallt och dem pratade och pratade :P, haha, stackars tyskorna, dem är majoritet och jag bor med 2 st i mitt rum. Men dem är inge vidare på engelska må jag säja!

Allt för mig ikväll. Ska verkligen försöka att uppdatera så ofta som jag bara kan!

ha det bra, saknar alla där hemma redan! Och det var sorgligt att säga hej då till mamma =(.


Pusssss ♥

Packning

Den som har kommit på att man bara får ta med sig 2x23 kg för ett helt år måste vara helt knäpp! Jag har packat en väska med allt jag verkligen behöver såsom några par skor, några väskor, linsvätska och linser för ett år, handuk, kläder, shampoo, balsam, smink osv, typ jackor, asså, detta väger typ 42 kg!!!! sen har jag ännu mer att packa, detta är stört, jag måste verkligen packa igen och igen och igen.! Men men, nu ska vi fika här tillsammans med hela min släkt, detta kanske är mitt sista inlägg i Sverige, så ha det bra så hörs vi när jag är framme :)


Pussss

Resfeber!

Nu kommer den, refebern .! Jag börjar fatta att det faktiskt är jag som ska åka iväg, åka till ett ställe på andra sidan jorden som kallas New york!. Jag är rädd....

Igår var min sista kväll på Centrum på ett helt år. Jag hade verkligen så fruktansvärt grymt kul, jag dansade, dansade och dansade, sedan sa jag också hej då till Jonna ( denna människan alltså ;) ) haha, men det var så sorgligt, jag vet inte om jag kommer palla att säga adjö till alla men idag ska jag ialf säga hej då till mina partysessor, Paulina, Mickan, Linnea och lisa, imorgon till pappa & Eva. Jag tycker bara att det blir jobbigare och jobbigare, jag har sagt hej då till folk sedan i onsdags och det känns så hemskt varje gång! Jag har också sagt hej då till min syster eftersom hon åkte till Spanien imorse, på måndag måste jag säga hej då till min mamma, låtsaspappa och William, Jag kommer vara ledsen som bara den!

Aja, samtidigt måste jag ju se den ljusa sidan :), jag ska till en av världens häftigaste städer!


Ha de nu bra babes, så hörs vi imorgon då min resfeber lär vara enorm!


Love ♥ / R

Solbränd?!

Gaaah, har så sjukt ont i ansiktet, är helt knallröd. Jag var så himla kaxig när jag låg och solade och sa till pappa
- Fan va solen tar dåligt i Sverige, man pallar ju knappt sola, kommer inte synas ändå.
- Men Rebecka, du börjar bli ganska röd i ansiktet
- Ne, men det är nog bara i solen
- Aja, men klaga inte sen om du får ont
- Haha, nejdå, ingen risk

? Haha, fan nu har jag så himla ont, borde lyssnat, borde lyssnat! Men man kan ialf inte klaga på sommarvädret, helt sjukt underbart! :)

Just det , nu är det bara 5 dagar kvar , på måndag drar jag och idag har jag faktiskt börjat packa lite, ett par klädesplagg ialf, men det är svårt att packa för ett helt år?!




Love ♥ / R

Panik

Just nu börjar jag få panik, jag måste egentligen börja packa, men jag har inte ens fixat en resväska =O. Och jag kommer inte kunna köpa en resväska förrän fredag eller lördag + att jag ska ut både fredag och lördag, när ska jag hinna packa lixom? :P känner att allt inte är jätteplanerat, men jag orkar faktiskt inte bry mig eller packa i denna värmen! Säger bara HALLELUJA till vädret idag, typ 23 grader och strålande sol, YEEAH!

Annars händer inte spec mycket i mitt liv, jag köpte en ny mobil igår, en as SNYGG & läcker :D.  jag kommer va den hippaste på New yorks gator ;), haha kanske inte. Jag har också börjat säga hej då till en del, trodde från början att det inte skulle bli jättesvårt, men det visade sig att dedt är grymt jobbigt :(.

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och kleta mascara, men ha de nice så hörs vi ;)

(btw, tänk vilken skillnad det kommer bli på min blogg, fram till nu har jag skrivit om vad jag gör i lilla Jönköping, tänk då New York, gaaaa, kommer bomba bloggen med bilder ;) )

Pussss♥

Hej :)

Helgen har varit bra och trevlig, men grillning, alkohol och människor.

Jag börjar känná mig nervös för om en vecka och en dag åker jag som sagt till New york. Jag vet att jag tjatar och tjatar om det, men jag är så f*cking nervös! Denna veckan kommer jag att använda som en farväl vecka :P. jag kommer att träffa alla vänner och säga hej då, för ett helt år =(. Jag funderar också på att ha avskedsfest, men det orkar jag inte tänka på just nu ;P

Nu sitter jag och väntar på att Privileged ska börja på 5:an, sjukt bra, kl 19, glöm inte!! ;)


LOVE / R

Midsommar

Nu drar jag iväg för att fira midsommar, jag kommer hem igen på söndag. Så glaad Midsommar allihop!

Just de, denna veckan har jag som sagt varit uppe i vår vackra huvudstad, Stockholm för att fixa mitt visum, allt gick bra och jag fick tillbaka allt på posten idag. Så nu är verkligen allt färdigt. Jag har lämnat in alla papper, prata med familjen relativt mycket och fått mitt visum. Nu är det bara 11 dar kvar! :) Gaaalet!

Nehepp, det fick bli ett snabbt inlägg, måste nog lägga mig och vila en stund, jag har feber och hosta, men som sagt, det är ju bara midsommar en gång om året och det vill man ju inte missa för något i världen ;P hahha.

Ha de göttans och ta´t lugnt med alkoholen ;)

Love / R

söndag

Hejsan!

Idag är det en riktig slappar dag, jag har nte gjort någonting, förutom att gå en promenad med Pappas & Evas två hundar. Jqg sitter och funderar,filosoferar och drömmer. Kan inte fatta att vi aldrig kommer ses hela klassen igen? Det känns ändå som att vi ses till hösten igen, men det gör vi ju inte :/ alla går sin egna väg.

Ikväll ska jag träffa Paulina en sväng , imorgon fyller Louise 19år!(grattis) och jag åker också upp till stockholm imorgon för att fixa mitt visum. FATTA näst nästa måndag drar jag till New York för ett helt år! :).



Gaaaaaaaaah!

aja, ha de bra, så hörs vi mer senare.
Pussss

Student

Studenten var grym! Jag hade inte en tråkig sekund på hela dagen, det var världens roligaste daaag! Det enda man kan klaga på var att det va så sjukt mycket folk på Sliver, självklart är det kul med mycket folk, men detta var FÖR mycket. Det var så mycket folk att man inte ens kunde vända på sig typ!

Annars hade jag en sån underbar dag med min älskade klass (ex.klass) ? Det var verkligen en oförglömlig student som jag kommer att minnas forever and ever! <3

Fattar inte att jag ska åka iväg om typ 16 dagar. Kommer sakna ihjäl mig efter alla! Och tänk att aldrig mer få se klassen samlad igen? I höst är vi alla på skilda håll :(. Usch, får inte tänka så, då deppar man ju ihop...



Men jag ska försöka ladda upp bilder och sådant på bloggen senare, för jag är trött och sliten. Hehe.

Pusssss

Student!

Imorgon smäller det! Kan inte fatta att vi springer ut imorgon, helt sinnes!



Men just nu har man en sån go känsla i kroppen, :), man är lycklig och allt känns galet bra!
Jag har pratat med en del tjejer som ska åka samma datum som jag till New york och en tjej som jag pratar med väldigt mycket åker från Göteborg, så vi ska hålla ihop. Känns sjukt bra att redan ha hittat någon så man slipper sitta ensam i 10 timmar på flyget + att vi ska vänta ett antal timmar i Frankfurt. :)


(Funderar förresten på att starta en Aupair blogg också, så att jag kan uppdatera om allt som händer i USA, men jag får fundera lite mer på det )


Ha de bra!

pussss


New York

Idag har jag varit i stan hela dagen känns det som. Jag har shoppat en hel del bebis kläder till det lilla knytet i New York! Haha, kanske lite galet, men när jag gick där i affären och såg rosa klänningar med rosetter och body med nalle puh så smälte jag. Helt sjukt vilka fina kläder bebisar har! ;P

Jag kanske kan lägga ut bilder på det som jag har köpt, om jag orkar :).

Jag har väldigt bra kontakt med mn familj och det känns bra, jag har snart skickat alla papper, har bara mina avgångsbetyg och visum att fixa. Visumet fixar jag på tisdag i Stockholm. Känns bara s¨å konstigt att jag om en månad antagligen sitter och bloggar från New York! :)

Då måste jag verkligen bli bättre på att uppdatera. Det är kul att Julia kom så nära. Då känner man ju i alla fall någon på andra sidan jordklotet ;P.


Ha de nice.

pussss

Helg

Helgen har varit helt underbar :D, i fredags va vi ute och hade så sjuukt kul! Det var verkligen en toppenkväll. Allt känns så himla bra just nu, imorgon äre fest igen eftersom vi ska ha vår studentskiva då. Vi ska också grilla på tisdag om jag inte minns fel`?

Nu är det bara 22 dagar kvar till jag lämnar Sverige för ett helt år. Känns nästan overkligt och jag kan inte förstå att jag om en månad bor i New York & tar hand om en liten bebis, Häftigt!

Sorgligt att säga hej då på fredag, jag vet att jag inte kommer hålla kontakten med en ganska stor majoritet av klassen och det känns tråkigt, men jag lovar att om 20 år ska jag ordna en återträff för att se vad som hände med alla i klassen. Japps, det blir mitt uppdrag!

Nehepp, dags att hoppa in i duschen. :)


Pussss

SKÅÅÅL








Laddat upp bilder på f.book, Tagga utgång imorgon allihop!!!!! :)

Good night!

Hellu

Tjo alla babes!

Idag har jag vart som en levande zoombie, sjukt trött & seg!
Idag hade vi vattenkrig i skolan, vi sköt på alla 1:or & 2:or. Det roliga var att alla hade tagit med sig små vattenpistoler, medan jag kom med en stor bazoooka ;). Haha, fast jag blev ändå typ blötast, orkade inte pumpa den hela tiden . Fick en massa glas vatten över mig, men vad spelar det för roll? Det var hur kul som helst, och om en vecka och en dag tar vi studenten!

Oooh yeees!

Imorgon blir det utekväll ;)
Ses på centan,


pusss

Turkiet

Min bästa vecka i hela mitt liv, fy fan vilket röj!!

det var fest varje kväll i en vecka, men det var verkligen världens roligaste uteställen alltså SHIIIT. Men jag måste sova, har fått sitta med solbrillor på flyget eftersom påsarna under mina ögon troligen är ett tecken på hur man blir efter 2 timmars sömn varje natt ;). Haha


Ha de bra så kommer bilder och mer fakta :)

Pusss