Drömhuset!

Okej, idag var vi och tittade på ett hus, herregud säger jag bara! Det låg vid en sjö, det var ett modernt gult hus, med 4 våningar tror jag och håll i er, DET FANNS EN HISS! . haha, allt var i vitt och ljusa färger, det var loft över köket och allt var öppet, det var 5 badrum tror jag och vet inte hur många rum, men det var verkligen fantastiskt, det finaaste huset jag någonsin sett.. Men utgångspriset var 1.5 miljoner dollar :P, ca 10 miljoner svenska + alla extra taxor man måste betala här, tror huset blir ungefär 12 miljoner svenska. Det var lite väl mycket för min värdfamilj ;) haha, men kul var det ialf och det var verkligen ett underbart hus, med perfekt läge, de hade också engelska trädgårdar. Aah herregud!

haha, det var kul att titta, jag tror dock inte att min värdfamilj kommer att flytta under tiden jag är här. Men jag hade ju inte sagt nej till det huset ;). haha

Nehepp, nu ska jag titta på " so you think you can dance",

PussPuss

New york

okej, just nu händer det inte jättemycket grejjer i mitt liv, jag var med min värdmamma på manhattan igår, hon tränade pilates där och jag gick runt med bebisen. Jag satte mig på starbucks och tog en kaffe för 1 dollar och 55 cents tror jag ;). haha, Sedan gick vi på en slags marknad, eller aah det är fruktstånd mitt på öppna torget i new york, så vi köpte en massa färska frukter och bär.
 
Tina ska som sagt ha bebis vilken sekund som helst, så jag går runt här och väntar på att lillan ska komma, kan inte fatta att Tina honey, ska bli en söt liten mamma =), önskar att jag var hemma bara :(.

Imorgon jobbar jag mellan 10am - 5 pm, tror jag ska gå en sväng med bebben, idag gick vi till parken vid kl 1, jag trodde det var det perfekta sommarvädret, men oj vad fel jag hade, termometern visade 90 F, alltså ungefär 33 grader C, och luftfuktigheten var 74 % tror jag, höll på att dö, så vi fick vända efter halva vägen.
jag som ville gunga ;). haha

Annars vet jag inte vad som händer, vi ska ha möte på ett fik, alla au pairer torsdag kväll, så det ska bli trevligt trevligt, snart kommer förhoppningsvis min kamera som min snälla mamma köpt och skickat ner till mig, då ska jag verkligen fota allting och lägga upp, :)

Ha det bra & sov så gott.

Puss&kraam <3

helgen

igår var det party för fulla muggar, herregud vad jag dansade och skuttade omkring i mina högklackade skor ;). Det var huur kul som helst ! Vi började kvällen, jag och två grabbar, en tysk och en mexikanare som också är au pairer vi gick till en pub, tog en öl och sedan drog vi till en nattklubb bara 100 m från mig , vilket jag ÄLSKADE, perfekt klubb, med goa människor, nära huset :)
nattklubben stängde vid 3, så då gick vi dem 10 minuterna som det tar att gå till Bronx och efterfestade med några Irländare på en annan nattklubb, tror den kallas efterfesten eller något , sjukt kul! alltså ännu en lyckad kväll i Amerika :)

Annars idag har det inte hänt mycket, jag har glott på tv:n nästa hela dagen, pratat med pappa o.s.v
Nehepp, dags för mig att sova, saknar er alla där hemma!

XOXO

Heej

Igår, träffade jag två tyska au pairer från samma område som jag bor i. Vi åt glass och snackade , dem verkade verkligen jättesnälla. Idag ska jag nog träffa några andra au pairer, vet inte rikitgt vad planerna blir, antingen blir det lite party och ev besöka en pub :P, annars blir det nog lugnt, får se vad som händer :P,

Nästa vecka ska vi ha au pair mötet, där träffas allla au pairer från samma område, det ska bli så spännande, och jag tror att det finns en svenska med . Hoppas, i början ville jag inte träffa några svenskar, för att lära mig engelska bättre, men nu kan jag knappt vänta till jag får snacka svenska igen!! :)

pratade precis med mamma, inget nytt i Jönköping, Sverige enligt henne. Stämmer detta ? ;P

ha det bäst!!

Puuss

Torsdag

Hej

Idag har jag jobbat en ganska lång dag, men tiden går fort, just nu sover bebisen och min värdmamma lagar mat, jag är vrååålhungrig, testade att äta en burrito innan, inte riktigt min grej, det är ju typ kött och ris i ett bröd? haha, men jag testade ialf :).

Annars vet jag inte vad som händer, regnar faktiskt nu igen, var fint innan idag, men nu öser det ner. Hur är vädret i sverige? Allt är så stort och mycket här jämfört med Sverige, det är stora bilar,stora hus, stora varuhus, stora städer, stora människor ;) , hur många tv och radio kanaler som helst. Jag har börjat följa en del program såsom true blood, som är en serie om vampyrer och människor med olika egenskaper, typ som heroes, fast bättre :P, sedan följer jag wife swap, det är fruar som byter familj med varandra, tror vi har det i sverige? Fast som sagt är allt extremt, sedan följer jag cake factory ( tror det heter så?) Det är ett program där dem gör världens häftigaste tårtor och kakor, sedan what not to ware, ett modeprogram. jaa, följer nog lite fler program :P, men ändå . Väldigt bra tv faktiskt! =). Radion är grym, finns hur många bra kanaler som helst, där dem spelar club musik och hip hop/Rnb. Japps :)

Vet inte vad jag ska säga mer, nya serier varje dag, men en som verkar bra är när dem dejtar i mörker, haha. :), jaja, inte så intressant att läsa om vad jag tittar på tv men har bloggtorka ;). haha

Ha de bra Sverige

Puss&kram <3

Solen skiner

Ännu en stekhet dag, jag börjar inte förrens klockan 16 idag och klockan är bara 14.10 så det är skönt, legat ute en stund i solen, men det är för hett, det går inte riktigt beskriva värmen här, jag menar, det är ju lika varmt i spanien och dem länderna just nu, bara det att det är en annorlunda värme, typ klibbig? usch. :), fast klaga ska jag inte , för jag håller min bränna rätt bra, så det är alltid något.

Ikväll har jag bestämt mig för att gå en långrunda tillsammans med min värdmamma och bebisen. Ska bli skönt, försöker faktiskt röra på mig varje dag, det som är det jobbiga här är att allt är så sjukt gott, det finns muffins i alla dess smaker, munkar, choklad, glass, pizza aah! Men som tur är så tycker jag inte om godiset spec mycket, så väntar på att mamma ska skicka ner godis till mig, :) ,  haha

Också fixat banken och det nu, så jag har ett eget konto med pengarna jag tjänar från aupair lönen. Känns bra, det tråkiga är att kortet kommer om ett par dagar :P, så har typ 10 dollar just nu, men har ju det svenska kortet så det är lugnt ändå.

jahopp, annars inget nytt från andra sidan jorden ?

pusspuss Sverige

Halloj

Idag har det regnat, första gången sedan jag kom till Usa, som tur var, hann jag gå en promenad med bebben innnan regnet fortsatte, eftersom jag var ledig igår och jobbar mellan 16-20 imorgon har denna dagen varit lång, jobbat 10 timmar, fast min värdmamma var med mig hela dagen och lärde mig lite saker som kan vara bra att veta. Imorgon åker vi till baby "R" us, för att köpa lite roliga bebisleksaker.

precis ätit kvällsmat, jättegod lasagne, det var som rullar man åt. Jättesmarrigt.!
Annars händer inte mycket, väntar fortfarande på att något kul ska hända så jag kan ta lite bilder, tror inte ni vill ha bilder på regn och rusk :P, gissar att det finns mycket av det i Sverige redan ? hehe.

Ha de bra!
SAKNAR! <3

Pussspuss

Hej

Precis varit ute och gått med bebisen, powerwalk med barnvagn är inte lätt, sjukt jobbigt, men det som är kul är att titta på alla stora, fina och häftiga hus som finns i området. Men mina värdföräldrar funderar på att flytta, isåfall skulle vi flytta till en annan stad bara 15-20 min bort, till ett nyare och större hus. Jag vet dock inte riktigt om det blir när jag bor här eller senare, vore faktiskt rätt kul att flytta, om det bara är ett bra område. har precis upptäckt att det finns en nattklubb endast några gator ifrån mig. får se om jag inte tar och testar den någon dag, bara för att :P.

Annars har jag inte gjort mer idag är att varit och handlat, vi har handlat mat. Just de, ni vet dom korvarna som dem äter i en prinsessas dagbok?, ni vet dom med senap på som är på en pinne och som hon och drottningen testar när dem är ute och åker bil, precis innan dem krockar med spårvagnen ? Sådana köpte vi idag och jag ska ta och testa dem någon dag framöver ;). Hahaha.

jag vet att jag inte lägger ut en massa bilder, men idag har inget kul hänt, väntar på att emma ska skicka lite bilder från sin kamera :)

ha de bra sverige!

PussPusss

Nattklubben

Säger bara HALLELUJA till New York uteliv. Vilket röj, centrum kan ju slänga sig i väggen ett antal gånger ;)

Vi tog subway till 14 th street och gick sedan 3 gator och hamnade på 11 th street, där Webster hall låg, när vi kom runt hörnet hörde vi musiken dunka som bara den och limousinerna stod på rad utanför nattklubben. Deras tema denna kväll var cirkus, så det var clowner, folk som gick på styltor, man kunde köpa sockervadd och popcorn och alla servitörer var cirkusklädda, helt sjukt, Allt var så fruktansvärt gryymt! Det fanns flera våningar och etage med olika sorters musik, men hiphop/ rnb slog allt! Herregud, det var verkligen en mäktig klubb..!







Dress Code
Dress to impress - no athletic wear, no sneakers, no hats, no doo rags, no boots (including Timberland); the dress code is strictly enforced. - Hahaha :P

Min kamera på min mobil suger när det är mörkt, så ska se om jag inte kan köpa en kamera här nere så ni kan få se mina riktiga partybilder :P, jag tog massa bilder , men man ser inte spec mkt, så sjukt suurt!


Utgång

Hej, klockan är nu 21.00 och vi sitter här och förfestar, dags för världens utgång på en grym nattklubb, ska försöka ta en massa bilder och visa er ;).

Hoppas ni har en bra lördag natt :). Ta hand om er!

så här ser jag ut just nu:

 Haha, outfiten får ni se imorgon! Då får ni se en massa roliga bilder förhoppningsvis! :)

Ha de nu underbart alla mina älskade vänner och familj! <3

Hello

Nu sitter jag här, det är cirka 30-35 grader och strålande sol, surt bara att man jobbar, Har väl fått en del färg sen jag kom och om det är fint väder imorgon ska jag ligga och pressa hela dagen lång! annars vet jag inte vad kvällen har att erbjuda, jag och emma funderar på att dra en chillkväll med allt vad det innebär - Godis, choklad och skräckfilmer. Imorgon drar hon som sagt hem till Irland. Vet inte hur det kommer bli utan henne, men förhoppningsvis hälsar jag på henne snart och när hon berättar för mig om deras crazy partyn från morgon till kväll, dag efter dag så blir jag både rädd och nyfiken. Haha..

Annars går allt bra här på andra sidan atlanten. Vem vet, kanske blir de en fest i NY, kanske inte. Uppdateringen imorgon får förklara vad jag gjorde :P

Så, är det några spec bilder eller information som ni vill att jag ska skriva om? Be mig!

Puss & kram allihop <3

Hej

Hur har ni det hemma i Sverige? Här skiner solen och det är för varmt för att gå ut, AC:n är på för fullt, men man dör av värmeslag :P. Haha. Idag är det fredag, vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska testa en ny klubb i New York eller om vi ska gå på bio. Jag vet inte om jag är spec sugen på att festa ikväll ?. Imorgon ska vi ialf äta en avskedsmiddag för Emma. Hon åker hem på söndag. Vet inte hur det kommer bli, för vi har verkligen skitkul ihop. Jag har lovat henne att jag ska komma till Irland och hon har lovat att komma till Sverige, alltid något!

aja, jag försöker lägga in massa bilder men min dator är så fruktansvärt seg., Ska se om jag inte kan uppdatera datorn, förhoppningsvis går det bättre då & ni får se mer bilder.,

Saknar er alla hemma i Sweden!!!!


PUSSS


Bilder

Äntligen lite bilder ;) vad sägs om det va? :)

 Mitt lilla söta kök ;) haha, som sagt, jag bor i en egen lägenhet i deras källare, där jag har ett sovrum, ett vardagsrum med tv och en toalett med dusch, så allt är prima, det svåra är att ta bilder med min mobil kamera, för jag ska köpa en ny kamera här,men ska försöka visa er ett par bilder ändå..


 min egna ingång, där jag också har ett litet bord och två stolar ;). som ni kan se har jag nu färgat håret svart!! ;)

 Huset där jag bor :)

Okej, datan är hel konstig,

 Manhattan ;)

 Gatan utanför mitt hus, som har allt jag behöver, klädaffärer, mataffärer, glassbar, parker, baseboll m.m ;)

 Denna bild kanske ser lite konstig ut, men det är faktiskt ett shoppingparadis, här var vi igår och där finns 300 av världens mest kända märken såsom Gucci, Prada, D&G, DKNY, Fendi, puma, nike, armani, Ralph Lauren, Maxmara, French connection, Banana republic, Guess, Tommy Hilfiger, Ja alltså 300 olika! Helt sjukt bra och jag kom hem rätt mycket fattigare, men det var så värt det!!!

 Denna bild får avsluta detta inlägget, och trycket på tröjan är så sant så sant!!!

I <3 New York


Hej allihopa

Ville bara slanga in ett snabbt hej, passar bebisen sa hinner inte ladda in nagra bilder. Ska forsoka ikvall, men ni far se det imorgon isf for det ar ju 6 timmar fore har.


Men ni vet att jag lever och har det super :)


Love
rebecka

Hej

igår var jag ute för första gången i New york, vi var på en cool bar med massa roliga och trevliga amerikaner, vi drack olika drinkar, öl och cider, så idag mår jag inte spec bra! Jag hade dock en väldigt rolig kväll och vi gjorde knappt åt ett öre för drinkarna kom flygande mot oss ;). haha.

Idag gjorde jag och emma amerikanska pannkakor till frukost och sedan låg vi ute en stund i solen. Jag är så fruktansvärt trött och seg..! jag vet att jag är sämst i världen på att ta bilder och lägga ut dem här på bloggen, men jag ska försöka se om jag inte kan ladda in dem lite senare.

Kul att det är så många som följer min blogg! :)

Hepp, nu blir det ut i solen igen, ha det bra.. ( Mamma, försökte ringa men du var och fiskade (?) Hahaha, så testar en annan dag, ha det bra på legoland! :)


Pussss

Heej

    nya skorna är högre än jag någonsin använt :P , dem ser dock inte jättehöga ut på bilden ? ;)
 Klänning i jeans material som jag troligtvis kommer använda imorgon, ska ge er en bild på hela outfiten imorgon :).

hoppas alla har det bra där hemma, här skiner solen och allt är jättebra :)


skriver imorgon igen ;) och erkänn jag är bra på att uppdatera? :)


Pusss

hey

Hej

Jag vill bara meddela att jag shoppat, shoppat och återigen shoppat :), jag har hittat världens outfit till på lördag, ska se om jag inte kan ta kort så ni får se hur jag ser ut i mitt svarta hår och allt :P, haha.

Allt är relativt billigt här, jag var så nära att köpa mina drömskor, ett par bruna, med guld på från guess, dem kostade bara 70 dollar, det är typ 500 svenska, men dem satt inte spec bra på mig, så det blev inga Guess :(. Men jag köpte ett par jättefina svarta skor, tror dem är lika höga som dem jag har hemma, ska försöka ta bilder så ni får se där hemma !

annars går dagarna rätt fort här, vi gör inte spec mycket, för det är så sjukt varmt ute :).

Men jag hoppas ni alla mår bra där hemma, ni måste uppdatera mig om allt !! :)

Pusss

Hej

Idag har det varit lite konstigt väder faktiskt, det har regnat ena minuten och andra minuten hur vaermt dom helst! Idag var min första riktiga arbetsdag och det gick hur bra som helst. Jag har hjälp av en vän till familjen jag bor hos, Emma, hon är från Irland och är lika gammal som jag. Idag gick vi och åt glassen som vi ätit varje dag de närmaste dagarna :P, den är så sjukt good! Jag tar alltid kakmix och jordnöt/chokladsås smak ;) nyttigt, i know! Haha.

annars är allt jättebra här, i helgen ska vi gå ut och partaja loss , så det blir aset kul!

Ha de bra allihopa

pusss

Hej

allt är bra, igår firade vi Usa:s nationaldag genom att åka in till New york city och kolla på fyrverkerier, tyvärr hade jag ingen laddare till min kamera så fick inte några bildder, men jagh ska lägga in dem jag har tagit hittils :)

Frukosten på skolan, det fanns rosa, blåa,gula & lila flingor ;) haha

skolan jag gick på, utanför så spelade en massa barn lacrosse ;)


 Regn, regn , regn på manhattan


 Så här såg alla gator ut och det var högre och högre byggnader ju mer man tittade ;P

 Trafiken, med alla taxi bilarna ;)
 alla höghus ligger i princip på varandra och vi körde runt i timmar på manhattan, men kom aldrig ut ;) haha...


 Frihetsgudinnan, sjukt dålig bild bara, måste köpa en ny kamera här nere!


Så, dessa bilder får räcka för idag, jag lovar, ni ska få se MASSA bilder :).

Ha de superduper!
Pussss


Hej sverige

Ville bara meddela att jag nu kommit fram till min familj, jag har det jättebra och dem är hur gulliga som helst.! jag bor i en egen lägenhet i källaren med sovrum, vardagsrum, kök och toalett. allt är jättebra och jag tror verkligen att jag kommer att trivas. Men alla i Sverige, ni måste uppdatera mig vad som händer :P ? Själv ska vi ha barbeque här i dag för att fira deras nationaldag, så det blir mysigt.


Jahopp, vad mer kan jag säga ? måste köpa en speciell adapter för att ladda alla elektronikprylar som jag har, eftersom dem har konstiga eluttag :P , intressant? I know, hehe

Just de, bilder kommer, men som sagt ska försöka få tag i en adapter, så ska jag bomba er med bilder sen ;).

ha de bra alla och glöm inte , uppdatera mig om er och sverige ;)

Pussss

Hej sverige

Ville bara meddela att jag nu kommit fram till min familj, jag har det jättebra och dem är hur gulliga som helst.! jag bor i en egen lägenhet i källaren med sovrum, vardagsrum, kök och toalett. allt är jättebra och jag tror verkligen att jag kommer att trivas. Men alla i Sverige, ni måste uppdatera mig vad som händer :P ? Själv ska vi ha barbeque här i dag för att fira deras nationaldag, så det blir mysigt.


Jahopp, vad mer kan jag säga ? måste köpa en speciell adapter för att ladda alla elektronikprylar som jag har, eftersom dem har konstiga eluttag :P , intressant? I know, hehe

Just de, bilder kommer, men som sagt ska försöka få tag i en adapter, så ska jag bomba er med bilder sen ;).

ha de bra alla och glöm inte , uppdatera mig om er och sverige ;)

Pussss

Hej sverige

Ville bara meddela att jag nu kommit fram till min familj, jag har det jättebra och dem är hur gulliga som helst.! jag bor i en egen lägenhet i källaren med sovrum, vardagsrum, kök och toalett. allt är jättebra och jag tror verkligen att jag kommer att trivas. Men alla i Sverige, ni måste uppdatera mig vad som händer :P ? Själv ska vi ha barbeque här i dag för att fira deras nationaldag, så det blir mysigt.


Jahopp, vad mer kan jag säga ? måste köpa en speciell adapter för att ladda alla elektronikprylar som jag har, eftersom dem har konstiga eluttag :P , intressant? I know, hehe

Just de, bilder kommer, men som sagt ska försöka få tag i en adapter, så ska jag bomba er med bilder sen ;).

ha de bra alla och glöm inte , uppdatera mig om er och sverige ;)

Pussss

New York City!

Världens mest coola stad, absolut, idag har vi vart på manhattan och jag har sett så sjukt mycket saker t.ex

- Vart Sarah Jessica Parker bor och brukar shoppa!
- Coyote ugly, klubben där filmen spelades in!
- Frihetsgudinnan!
- Stället där samantha har sin lägenhet i sex and the city!
- Stället där Harry och Sally sitter och fikar i filmen!
-Projekt runaways inspelningsbyggnad!
- empire state building!
- vart olsen tvillingarna bott!
- vart på forever 21 och victoria secret!
- Vart på staten island, manhattan och long island.!
- Besökt China-town ;)


Ja, listan kan göras ännu längre, allt är så häftigt, det bor verkligen alla kändisar här! så häftigt:).  Jag är bara väldigt trött just nu, klockan är 05.10 i sverige och här är den bara 23.00. Ååh, jag måste lägga in alla bilder jag har tagit idag på alla höghus och vägar! :). Så sjukt häftigt, jag tror ingen kan fatta hur häftigt det egentligen är!

ååh, jag har säkert glömt massa saker, för allt har verkligen varit helt underbart häftigt idag och jag vill bara meddela att klackskorna i denna stad är betydligt högre än 12-13 cm :P, här talar vi höööööga klackskor!

Imorgon kommer jag till min host family, ska försöka ladda upp alla bilder så ni får se hur jag har det :)


Pusss & sov så gott!
<3

Han som var vår guide sa att kändisarna går på manhattan som vanliga new york bor, så jag ska hålla uts