MIAMI

Hej, har updaterar jag fran mitt hotel i south miami. Det har varit valdigt varmt sedan viu kom men molnigt, igar brande jag mig lite dock sa har fatt lite farg i ansiktet ialf.. Vi var ocksa ute igar och hade grymt kul, blev van med bartendern och drack blaa och gula shots :) haha..

Vi aker hem pa sondag :(, men forhoppningsvis kommer solen fram imorgon och pa sondag for vi aker hem pa sondag kvall..

Har val inte mycket mer att saga forutom att Miami rockar FETT , haha

HA EN UNDERBAR JUL :)
pusss

Miami!!

Imorgon drar vi, fyfan vilken bra planering vi gjorde, det blev nämligen snöoväder inatt och på bara ett par timmar var allt inställt och det var ca 3 dm snö, fatta 3 DECIMETER! Idag är det mesta dock plogat, men man fick ju plumsa, och Elin, en svensk tjej var hos mig, vi drack glögg och snackade skit, helt underbart, vi skulle gå och käka pizza, men gissa vem som äger typ 10-15 par skor men inte har ett enda par varma vinterskor? Självklart fick jag plumsa i klackar, hahaha ;). dock var det stövlar med klack men ändå. Måste hitta ett par varma kängor typ..

Aja, så imorgon lämnar vi det iskalla New york för soliga Florida, har inte bestämt mig för om datorn hänger med eller inte, har ju internet på rummet, så de skulle ju va kul att uppdatera lite mellan alla drinkar och solandet ;) haha, men jag ska fundera..

Nu är Louise hemma i sverige, hoppas du har det bra och krama alla från mig också är du snäll :)


Nehepp, åter till packande som jag förövrigt tycker är skitsvårt.!

Ta hand om er
Pusss

Hej

Ojoj vad mycket jag har att skriva!

Nu har det gått 10 dagar sedan min mamma, syster och bror kom hit till New york. Dem åkte hem idag och det var verkligen SÅ JÄVLA skönt att se dem igen. Det var 6 månader sedan sist!

Vi har gjort så himla mycket, vi har varit i manhattan ett antal gånger och vi sov även en natt på hotell. Vi har besökt chinatown, little italy,rockafeller center, central park, madison square, times square och vandrat runt på alla miljoner gator som finns här ;). Vi hann också med whiteplains med walmart och target osv. Det var helt underbart att ha dem här..

 vi firade också jul den 13 december :), jag fick massa massa massa julklappar både av min familj men även av min värdfamilj, så sjukt underbart snälla är dem!

Nu väntas jobb i morgon, lördag och måndag, sedan på måndag drar jag och Katharina till MIAMI! Fatta, ska bli så SJUKT kul! :), Miami beach here we come! ;) hehe
Kan inte fatta att vi verkligen åker, resan är bokad och snart ska jag väl börja packa, jag är också ledig fram till 5 januari eftersom min familj här åker till Irland i 2 veckor.. Men det blir nyårsfirande i new york, först tänkte vi stanna över nyår, men tror tusan att yorkan tar miami i fest och nyårsfirande .

Jag hoppas att ni alla har det bra och GRATTIS Sandra, min kusin som fick en liten Tino :), grattis Paulina som fyller år på måndag och GOD JUL ALLIHOPA, ska försöka uppdatera lite mer nu och kanske taar jag med datorn till miami så ni får lite update där också!

Ta hand om er, saknar er alla <3
Pussss

Förlåt

ååh, jag är så ledsen, det är så himla många som läser min blogg varje dag, och jag suger verkligen på att uppdatera. Men ialf detta har hänt:


Måndag : Började jobba klockan 7.45, Puuuh så tidigt, men vi åkte ialf in till Manhattan vid 8 tiden och jag tog Kenzie till ett café och åt frukost, sen så satt vi där en stund, jag hade Kenzie i knät och alla kom fram och påpekade hur söt hon verkligen är, men efter ett tag blev hon rastlös och ville inte sitta i mitt knä längre, så jag vände på henne och busade lite, hon skattade och lekte, jag lyfte upp henne i luften och självklart spyr hon över hela mig! Fyfan, haha, håret, hela tröjan och självklart rann det ner innanför min tröja och jag höll på att dö, som tur var såg en kvinna mig och hon gav mig servetter att torka mig med och jag var tvungen att gå hela dagen i spya, för jag kunde ju inte duscha i New york, Uuuh, haha..

Tisdag: Jobbade en lång dag här med, tiden gick ändå rätt fort och på kvällen åt vi bara en god middag sen slappade jag

Onsdag: Igår var vi först med min värdmamma i hennes studio och efter det åkte vi och shoppade i ett jättestort shoppingcenter och åt en god lunch, hittade en del julklappar men tusan vad svårt det är! Hehe, senare på kvällen hämtade jag upp Katharina och vi åkte till solariet och solade sedan åkte vi och åt lite gott..

Torsdag: Idag började jag 8, vid 10 tiden åkte vi till min värdmammas mamma som har världens utsikt över hudson river och bron som går över. Hon ser också manhattan som det ser ut på vykort, GRYM lägenhet. Ialf, vi var där i ca 2 timmar skulle jag tippa på, sen drog vi till Ikea i New Jersey och jag åt potatismos <3 och köttbullar, hehe.. :D. Köpte också lite grejjer till min lägenhet , eller ah min värdfamilj ;). Sen drog vi oss hemåt.

Imorgon så jobbar jag ett par timmar sen drar vi till Target, ska försöka hitta fler julklappar!

Måste bara säga att jag gjorde VÄRLDENS bästa fynd i söndags, vi var i manhattan, jag och Kat och vi gick in till Levi´s och jag hittade jeans för typ 80 dollar, det tyckte jag var billigt, drygt 550:-, men sen såg jag att det var halva priset, gött tänkte jag och testade två par jeans som satt som smäck, så när jag skulle betala ser jag att det var halva halva priset bara denna söndagen, så jag fick två par jeans för 40 dollar, de blir typ 300:-! Fatta, nyaste Levi´s för 150 spänn styck ;) hahaha.. Höll fan på att börja lipa ;). Levi´s är annars ett väldigt bra märke här som är rätt dyrt, :) LYCKA!

Jahopp, det var nog min vecka det, på måndag kommer mami, Johanna & Wille :)

Puss&kraaam