Måndag

Hej!

Hoppas allt är bra, jag hade en toppenhelg till slut även om det inte blev någe festande :)
I lördags jobbade jag halvdag och efter att jag slutat gjorde jag mig iordning och åkte sedan till Scarsdale där Elin bor, vi hade ju planer på att gå ut och jag hade ju gjort iordning mig redan men självklart fastnar vi framför "Ensam Mamma Söker" första säsongen så de blev ingen utgång, vi åt och godis från Ikea och bara slappade, rätt gött ibland faktiskt, igår så åkte vi till värsta grymma shoppingcentret med massa massa massa affärer och vem tror ni kommer ut ur affärerna med mer än dem gick in med? Jo, Rebecka och Elin, ändå har vi sagt att vi inte ska shoppa mer :P, hahah.. Hittade ialf en del och mkt nöjd med min shopping för dagen, efter detta åkte vi på bio, vi hämtade upp Mimmi också och så drog vi på "The lovely bones" helt ok film inte en kanonkanon film dock. Det var nämligen au pair mötet som var att gå på bio, annars hade vi nog inte gått.

Har massa bilder, både gamla och nya, men har försökt att ladda upp innan och det funkar inte? men nu tror jag inte de e fel på datan för har fixat den, helt själv med mina bara händer! En applåd till mig där va ;)

Nehepp, ska ta och byta om, ska åka till gymmet senare och träna lite, kan behövas efter all jäkla skit man äter här!

Ta hand om er<3
pusss

hej

fredag idag, skönt!

denna veckan har ju gått i raketfart, kanske inte så konstigt med tanke på att jag bara legat och degat och åkt in till Manhattan två gånger, haha :P

Jag känner verkligen att jag måste ta tag i gymmandet igen! Det jobbiga är att jag fortfarande har en ganska irriterande hosta och känner mig seg. Men jag antar att jag måste, den bästa känslan som finns är ju att träna regelbundet och veta att man kan äta en glass, lite godis eller pizza ibland utan att man går upp i vikt, men denna veckan har jag ju inte rört på mig överhuvudtaget, valde därför att inte äta någonting fett eller något med socker i, känner mig väldigt duktig, men fyfan vilken pain in the ass det har varit! :) Haha..

Idag började jag jobba klockan 9.30, tror jag jobbar hela dagen lång, Kenzie ligger och sover och när hon vaknar ska jag mata henne, byta blöja och sedan gå till banken och sätta in min lön, sedan gå och skicka hem paketet till Sverige, så nu blire äntligen av! :)..

har INGA planer för denna helgen, så jävla skönt, ska bara ta det som det kommer, andas ut och bara leva livet. :), eller ahh måste in till city en dag vet jag!,

Nu vaknar Kenzie

Pussss på er! <3


Hej

ååh Sandra! Önskar också att jag kunde få träffa lilla Tino :), men du får skicka en massa bilder !! Lova..

Idag har jag vart på manhattan igen, vi gick till doktorn först för en rutinkontroll med Kenzie, sedan gick vi till en jättefin restaurang och hade lunch, sedan gick vi i lite affärer och sedan hem, dagen gick väldigt fort och jag mår bättre idag! :)

Annars händer det ju inte värst mycket mer, vi får besök av ett par från Belfast på lördag, dem ska stanna i nästan en månad tror jag! Min värdpappa köpte nämligen en porche(stavning?), och han ska bygga om den till en kamerabil, en som ska kunna göra biljakter, så han som kommer från Belfast ska jobba för min värdpappa , hans fru kommer också och tydligen är hon från Canarieöarna, så kanske lite spanskövning för mig där ;).. Haha

Jag ska sova nu, trött som bara den, var precis och shoppade, fick med mig 2 par leggins, två kjolar och en stickad kofta, ( just de, 2 nagellack och 3 bodylotions också ;). hehe

Men ta hand om er! <3
Pusss & kram..


Ps. Mamma, jag ringer imorgon !

Fortf sjuk

Hej..

Fortfarande sjuk och det suger som bara den! Vill ju träna ju :(.. Jag hostar ialf något hemskt och mår inge vidare, idag har jag bara legat i sängen och sedan sovit uppe i soffan.. Min värdmamma lagade hemlagade köttbullar till middag och även om jag bara ätit lite yoghurt på morgonen och ingen aptit så kan jag ju inte säga nej till köttbullar. Så 3 st köttbullar fick jag i mig och lite mos och pommes. Haha, jag vet, blanda mos och pommes ;)..

Annars så ska jag försöka jobba imorgon, min värdmamma har ju varit sjukt sedan en vecka och varit hemma från jobbet i ett par dagar och nu så krisar det, hennes klienter behöver henne, så jag hoppas att jag mår ättre så jag kan jobba imorgon..!

Inget annat nytt från sverige ? :)

Ta hand om er. <3
pusss

Heeej

idag är jag sjuk igen, fyyfan!

helgen har ialf tillbringats med svenskar, i fredags drog vi till veranda, ett uteställe i City, jättekul, de va jag, elin, Amanda, Elina, Johanna, Jessica och mimmi. Vi började kvällen på ett hotell med ett par svenskar killar och sedan tog vi taxi till utestället och dansade loss, trevlig kväll! I lördags så flötade jag och Elin med pizza och bara satt och slappade, hände inte mycket mer, sen igår så åkte vi och shoppade , blev 70 dollar fattigare men fick mig ialf riktigt jävla bra schampoo & Balsam + skinnjacka och lite annat smått och gott, sedan blev det även en glass på Häegen-Dazs(stavning på de?) . Muums, men idag så är jag så jävla sjuk, mår pyton, hostar och nyser om vartannat, surt! Blev dock en vända in till manhattan idag, till east village närmare bestämt. trevligt trevligt, smittade nog bara halva new york med mina hostningar och nysningar, haha ;)

Kanske lite bilder? :)

 en bild med mörkt hår, kanske värt att färga igen?


 central prk

 Goa vännen Elin!

 

 Washington

 Washington

 New york city, det bästa stället på jorden ( efter alla varma ställen dåra ;)

Puss på er! <3


Söndag

Hej allihop! Va ett jäkla tag sen som jag bloggade, måste verkligen lämna in min data nu! Jag sitter ialf i Scarsdale hos min vän Elin, vi har lite olika planer för dagen bl.a kanske åka skridskor och träna på gymmet. Jag vill dock åka och shoppa som alltid ;) haha.. Men men, i fredags var vi ialf ute i the city, det var sjukt kul. Vi var typ 7 svenskar och sedan förfestade vi med ett par svenskar på ett hotell .

Jag har så jävla många kort som jag egentligen vill lägga ut, men när jag fixat datan måste jag verkligen lägga ut alla bilder :)..

Ha de bra allihop, ska ta och åka och shoppa lite nu som alltid, hehe..

Ta hand om er! <3, puuussss

Hej

Mamma jag lever! Jag har inte varit hemma idag sa har inte kunnat ringa, men ringer dig imorgon eller pa tisdag, okej?

allt gar bra har, vi var ute igar och hade det roligt som vanligt, Ramona hade toapapper under sin sko och jag skrattade sa mycket att jag knappt kunde sta! hahaha, sa javla roligt! :)

har val inte mycket att saga mitt nyarslofte blev att ga ner i vikt och vad ater jag idag? Godis, chips och Pizza, fyfan alltsa hahaha :P.. Men nar min familj kommer hem fran Irland sa far jag forhoppingsvis bra lagad mat igen .. Nehepp ska ga och kolla lite film nu med Kat och Ramona,

Take care! <3
Pussss

Happy new year!





Hade en underbar nyar pa en hemma fest med grymt mycket folk, den nya klanningen, smycken och lackleggins var pa och det var sa sjukt javla roligt! helt klart en av mina basta kvallar i USA :)
tankte mest bjuda pa lite bilder eftersom jag alltid ar sa dalig pa det, men enjoy :) en bild sager jku mer an tusen ord...

 Jag och Ramona, haha hon var ju inte med i miami darfor ar hon lite bekare an jag :) haha

 VACKRA MIAMI <3